Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Önder Karaveli ile ilk antrenmanını yaptı

Heyecan dolu bir sezonun

Heyecan dolu bir sezonun heyecan verici başlangıcıyla karşı karşıyayız!

Aksaray’ın gururu, 68 Aksaray Belediyespor, 2023-2024 futbol sezonuna büyük bir coşkuyla hazırlanıyor. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen ilk çalışmalar, takımın başarılı bir sezon geçirmesi için umut verici bir başlangıç oldu.

Bu sezon takımımızı teknik direktör olarak Beşiktaş’ın eski hocası Önder Karaveli yönetecek. Karaveli’nin liderliğindeki Aksaray Belediyespor, büyük bir hırsla yeni sezona hazırlanıyor. Kızılcahamam Eliz Otel’de gerçekleştirilen antrenmanlarla birlikte takımın fiziksel kondisyonu da en üst seviyeye çıkarılıyor.

10 Temmuz’da başlayan birinci etap kamp çalışmaları 22 Temmuz’a kadar sürecek ve bu süre zarfında takımımız, yeni sezon öncesi bir hazırlık maçı da yapacak. Bu sezon Türkiye ikinci Ligi kırmızı grubunda mücadele edecek olan Aksaray Belediyespor, lige yepyeni bir heyecan katıyor.

Transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Şu an itibarıyla 20 futbolcuyla kampa başlayan takımımız, altı ya da yedi oyuncuyla daha güçlendirme yapacak. Teknik direktör Önder Karaveli’nin gözetiminde, futbolcularımız yoğun bir çalışma ve mücadele içerisinde, takımın başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.

Kızılcahamam’daki kamp sürecinde Karaveli, futbolcularla sürekli iletişim halinde olup onlara yeni sezon hakkında bilgi veriyor ve çalışmaları anlatıyor. Takımımızın ligde yeni olmasına rağmen başarılı olması gerektiğini vurgulayan Karaveli, Aksarayspor’un adını spor kamuoyuna olumlu şekilde duyurmak için büyük bir gayret içerisinde olduğunu belirtiyor.

Bu heyecan verici sezon öncesi, Aksaray Belediyespor’a başarılar diliyoruz. Bu mücadele dolu yolculukta, takımımızın sporseverlere gurur ve sevinç dolu anlar yaşatacağına inanıyoruz. Aksarayspor, gözlerin ve umutların üzerinde olduğu bir sezon olacak. Bizleri gururlandırın, adınızı herkese duyurun! Haber: Ağustos GERÇE