Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor namağlup ilerliyor

Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı

Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı grubunda bu sezon ilk defa mücadele eden temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk üç haftasına baktığımızda kalesini gole kapatmış, topladığı 5 puanla da grubunda play off oynayacak takımlar arasında yer almayı başardı. Siyah beyazlı takım kalesini 3 hafta sonunda gole kapatarak adeta gole geçit yok mesajını da verdi.

Aksaray Belediyespor ligde 3’ncü haftada Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kalarak deplasmandan bir puanla dönmeyi başardı. Siyah- beyazlı ekip ligde oynadığı 3 müsabakada da kalesinde gol görmedi ve grupta bulunan 19 takım içerisinde kalesini gole kapatan tek takım olarak yer alıyor. İlk üç haftaya bakıldığında siyah- beyazlı takım aldığı iki beraberlikle en fazla beraberlik alan takım olurken, 5 puan toplayan tek takım durumunda yer alıyor.

Siyah- beyazlı takımın ilk 3 haftasına bakıldığında; oyun planından vazgeçmediği, oynanan oyun içerisinde özellikle ayağı yere sağlam basan ve rakibi kim olursa olsun oyununu gösteren bir takım olarak kabul edildi.

Aksaray Belediyespor’da tek sorun gol olarak ortaya çıktı. Bunun için de ilerleyen haftalarda Yasin Abdioğlu ve Şahin Fıstıkçı’nın çift forvet, Ali Küçik ve Atamer Bilgin’in de kenar oyuncusu olarak görev aldığı takdirde gol orucuna son verilmesi bekleniyor.

Aksaray Belediyespor’a, Derincespor müsabakasının ardından bir gün izin verildi. Siyah beyazlı takım Salı günü akşam saatlerinde bir araya gelerek hafta sonunda sahasında konuk edeceği Amedspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacak.

Haber: Ağustos Gerçe