Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor lidere karşı mağlup oldu

Kadınlar Hentbol Süper Liginde

Kadınlar Hentbol Süper Liginde bu sezon 1.ligden şampiyon olarak yükselen Aksaray Belediye Kadın Hentbol Takımı ligin 4’ncü haftasında deplasmanda lider Kastamonu Belediyespora 38-22 mağlup oldu.
15 Eylül Cuma günü, Kastamonu Merkez Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Kastamonu Belediyespor 18-7 önde tamamladı. Karşılaşmanın sonunda Kastamonu Belediyespor sahadan 38-22 galip ayrılarak karşılaşmadan 2 puanı almayı başardı.
Karşılaşmada Aksaray Belediyespor’un 22 golünün 6’sında Hüsniye Nur Çelik, 4’er tanesinde İlayda Duru ve Kübra Bozdoğan, 3’ünde Zehra Eker, 2’şer tanesinde Esra Çak ve birer tane golde de Nezaket Duran ile Sıdıka öz imzası bulunuyor. Kastamonu Belediyespor’da Beyzanur Yılmaz attığı 9 golle en fazla gol atan oyuncu olurken, onu 8 golle Emine Gökdemir takip etti.
Karşılaşmayı Feyyaz Şen ve Muhammed Ateş hakem ikilisi yönetti. Recep Karaçamoğlu da gözlemci olarak görev aldı.
Karşılaşmanın sonunda Kastamonu Belediyespor 8 puanla liderlik koltuğundaki yerini korurken Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Süper Ligde kalan 4 haftanın sonunda puan alamadı ve eksi 43 averajla son sırada yer aldı.
Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı ligin 5’nci haftasında 23 Eylül 2023 günü saat 14’de İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Haber: Ağustos Gerçe