Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupasına 3.turdan

Ziraat Türkiye Kupasına 3.turdan katılan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 3.turdaki müsabakada deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-0 mağlup olarak kupaya erken veda etti.

Aksaray Belediyespor, İstanbul’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanan karşılaşmada rakibinin 20’de Yasin Özcan, 29’da penaltıdan C. Winck ve 45+2’de Selim Dilli’nin attığı gollere engel olamadı ve sahadan 3-0 mağlup ayrılarak kupaya da ilk maçında veda etmek zorunda kaldı.

Aksaray Belediyespor, takımda sakatlık ve cezalı oyuncular nedeni ile eksik olarak çıktığı karşılaşmada teknik direktör Şaban Yıldırım, daha çok ligde görev almayan oyuncularla müsabakaya başladı.

Aksaray Belediyespor da Abdussamed Karnucu, Doğan Ateş, Ercan Yazıcı, Şahin Fıstıkçı sakatlıklarından dolayı Kaptan Ali Kuçik ile kaleci Emre Satılmış kart cezalısı olduğu için bu müsabakada forma giyemediler.

Kasımpaşaspor müsabakanın ilk yarısında 3-0’lık skoru bulunca oyunu rölantiye aldı ve Kasımpaşaspor teknik direktörü Kemal Özdeş özellikle genç yetenekleri saha da görev verdi. Kasımpaşaspor’da, Aksaray Belediyespor’un eski futbolcusu Hasan Emre Yeşilyurt ise 90 dakika forma giydi.

Karşılaşmayı Ziraat Türkiye kupasının yayıncı kuruluşu A Spor tarafından da canlı olarak yayınlandı. A Spor’da Aksaray Belediyespor’un müsabakasının canlı yayınlanması da şehrimizin tanıtımı için de oldukça iyi oldu.

Aksaray Belediyespor, kupaya veda ettikten sonra esas hedefi olan Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda alt sıralardan kurtulmak için hafta sonunda Aksaray’da Kastamonuspor ile 5 Kasım 2023 Pazar günü Aksaray’da Dağılgan stadyumunda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Şaban Yıldırım yönetiminde Aksaray Belediyespor, göreve başladıktan sonra ilk kez taraftarı karşısına çıkacak. Aksaray Belediyespor o karşılaşmayı kazanarak küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Haber: Avni Kuru