Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kupada ilk maçta mağlup

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor hentbol takımı, Türkiye Kupası 1. Tur ilk maçında Tekirdağ Süleymanpaşa takımına mağlup oldu.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde son sırada yer alarak henüz puanla tanışamayan Aksaray Belediyespor, Türkiye Kupası 1. Turunda Tekirdağ Süleymanpaşa takımıyla karşı karşıya geldi. Ligin ilk maçında karşılaşıp 26-34 mağlup olduğu rakibiyle Marmara Ereğlisi İlçe Spor Salonunda karşı karşıya gelen Aksaray Belediyespor bu maçta da galibiyeti bulamadı. Rakibine 34-30 mağlup olan Aksaray ekibi tur umutlarını ikinci maça bıraktı.

Maçta Aksaray Belediyespor adına öne çıkan isim attığı 7 gol ile Esra Cak olurken, Nezaket Duran, İlayda Durdu ve Hüsniye Nur Çelik ise attıkları 6 gol ile Esra Cak’ı takip ettiler. Takımın en potansiyelli isimleri arasında yer alan ve Milli Takım daveti alan Zehra Eker ise 3 gol ile maçı tamamladı. Sueda Nur Ermen ve Azra Öztürk ise takımı adına 1’er gol kaydettiler. Tekirdağ Süleymanpaşa takımında ise maçın yıldızı attığı 12 gol ile Mehtap Tezkorkmaz oldu. Buse Dündar ve Hatice Güler 6 gol ile takımlarının galibiyetine katkı sağlarken, Gülsüm Güleçyüz 5, Ceren Subaşı 3, Zeynep Sude Çolak ise takımı adına 2 gol kaydetti.

Kadınlar Türkiye Kupası 1. tur 2. maçı 28 Aralık 2023 Perşembe (bugün) saat 17.00’da Marmara Ereğlisi İlçe Spor Salonunda oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz