Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kıl payı kaybetti: 32-33

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor, ligin 9. haftasında Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Başa baş geçen maçta konuk ekip Anadolu Üniversitesi maçı 32-33 kazandı ve Aksaray Belediyespor 9. Maçını da kaybetti.

Süper Lig’e bu sezon yükselen gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Aksaray Belediyespor, çıktığı 9. Maçı da kaybetti. Ligin 9. Haftasında sahasında Anadolu Üniversitesini konuk eden Aksaray ekibi, sahadan 32-33’lük skorla mağlup ayrıldı.

Maç baştan sona başa baş geçerken, maçın ilk devresi 17-19 konuk ekip üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devrede de rakibine üstünlük sağlayamayan Aksaray Belediyespor sahadan 32-33 mağlup ayrıldı.

Maçta attığı 13 gol ile öne çıkan Aksaray Belediyespor’un pivot oyuncusu Hüsniye Nur Çelik, takımının mağlup olmasına engel olamadı. Aksaray Belediyespor’da Nezaket Duran 5, ligde attığı 57 gol ile ligin en golcü 4. oyuncusu olan Zehra Eker 3, İlayda Durdu 4, Esra Cak 5, Ümmügülsüm Kübra Özdoğan ve Sueda Nur Ermen 1‘er gol kaydetti.

Konuk ekip Anadolu Üniversitesinde attığı 58 gol ile ligin en golcü 2. Oyuncusu olan Zeynep Nur Bilgeç 12 gol kaydederken, Merve Özkaşıkçı 7, Funda Baş 5, Şevval Özsöz ve Nur Aleyna Köse 4, Halime Tuana Arslan 1 gol kaydetti.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 10. Hafta mücadelesinde Aksaray Belediyespor, Görele Belediyespor’a konuk olacak. Görele İlçe Spor Salonunda oynanacak olan maç 11 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz