Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kazanma istikrarını korumak istiyor

Türkiye 2. Ligi Kırmızı

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’un 22. haftasında mücadele eden Aksaray Belediye Spor, 27 Ocak 2024 Cumartesi günü Motolux 68’ı Dağılgan Stadyumu’nda konuk edecek. Şaban Yıldırım’ın önderliğindeki ekip, ikinci yarıdaki ilk iki galibiyetiyle 26 puana ulaşarak ligin üst sıralarına adını yazdırdı.

Takımda kart cezalısı oyuncu bulunmamakla birlikte, hafif sakatlıkları bulunan futbolcular özel çalışmalarla maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Yapılan taktik toplantı ve saha içi çalışmaların ardından, teknik direktör Şaban Yıldırım, futbolculara belediye derince spor engelini aşma hedefini aşılamaları için sık sık uyarılarda bulunuyor.
Yeni transfer Üstün Bilgi’nin performansı ve Cengiz Ötkün’ün attığı golle moralleri yükselten Aksaray Belediye Spor, Cumartesi günkü kritik maça taraftarlarını da davet ediyor. Yıldırım, “Son haftalarda elde ettiğimiz iyi sonuçlara bir yenisini eklemek istiyoruz. Belediye Derince spor engelini aşarak ligde rahat bir nefes almak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Siyah beyazlı Aksaray temsilcisi bu maçın hazırlıklarına teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor. İkinci yarıda oynadığı ilk iki maçta aldığı iki galibiyetle hanesine 6 puan daha ilave ederek 26 puanla 10. sıraya yükselen Aksaray Belediye Spor, Cumartesi günü belediye derince spor engelini de geçerek puan sıralamasında üst sıralara yükselmek puanını da 29 yapmak istiyor.

Aksaray Belediye Spor Derince spor müsabakasına hazırlanırken takımda kart cezalısı oyuncu bulunmuyor. Siyah beyazlı futbolcularda hafif sakatlığı bulunan oyuncular yer alıyor. Bu oyuncuların Belediye Derince spor müsabakasına yetiştirilmesi için özel çalışmalarda devam ediyor.

Aksaray Belediye Spor Derince spor müsabakasının hazırlıklarına dün tesislerdeki sahasında hazırlandı.
Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde yapılan hazırlıklarda futbolcularla önce kısa bir toplantı yapan Yıldırım ardından futbolcuların ısınma hareketleri ve 5’e 2 çalışmasının ardından yarı sahada çift kale karşılaşma oynattı.

Çift kale karşılaşmayı yardımcı antrenörler saha kenarından dikkatli gözlerle izlerken teknik direktör Şaban Yıldırım da çalışmayı saha içerisinde futbolcuları sık sık uyararak devam ettirdi. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya taraftarlarını da davet eden teknik direktör Şaban Yıldırım, “Belediye Derince spor engelini de aşarak ligde rahat bir nefes almak istiyoruz. Son haftalarda oynadığımız maçlarda iyi sonuçlar aldık. Bu sonuçlara bir yenisini daha ilave etmenin hesabı içerisindeyiz. 8 gün içerisinde 3 tane kritik müsabaka oynayacağız. Bu müsabakanın ilkinde belediye derince spor engelini geçip rahatlamak istiyoruz” dedi.

Aksaray belediye sporda moraller yerinde, keyifler yerinde futbolcular özgüvenli şekilde çalışmalarına devam ediyor. Aksaray belediye sporda yeni transfer Üstün Bilgi de çalışmalarda dikkat çekti. Santrofor Yasin Abdioğlu’nun son 2 maçta rakip filelere gönderdiği 3 golün ardından Üstün Bilgi’nin de maçlara hazır olması konusunda yoğun bir çalışma devam ediyor. Aksaray belediye sporda devre arasında yapılan transferlerden Cengiz Ötkün’ün de deplasmanda Uşak spor filelerini havalandırması ve takıma spor olarak katkı sağlaması da moralleri yükseltti.

Haber: Ağustos Gerçe