Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kazanırken neler oldu?

68 Aksaray Belediyespor 2-

68 Aksaray Belediyespor 2- Somaspor -0
Aksaray Belediyespor nefes aldı

Stat: Dağılgan
Hakemler: Adem Çinek, Sezgin Şahbaz, Çağrıcan Pazarcıklı
68 Aksaray Belediyespor: Emre Satılmış, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Ercan Yazıcı, Hakan Özkan (Dk. 89 Efe Niyazi Kurtulmuş) Doğan Ateş (82 Serkan Gürses) Recep Türköz (Dk. 73 Fatih Somuncu) , Atamer Bilgin (Dk.89 Abdussamed Karnucu), Osman Bayrak, Ali Küçik ( Dk. 77 Alpay Akdemir) Yasin Abdioğlu,
SOMASPSOR: Muhammed Tunay Meral, Mahmut Şat, Burak Özbey, Oğuzhan Ayaydın, Enes Tayfun, Mehmet Refik Can (Dk. 56 Adem Çolak) , Mücahit Aslan, Kenan Farklı(Dk.88 Arda Ünal), Ahmet Hakan Demirli (Dk. 88 Hüseyin Emir İkiz), Erdem Aygül ( Dk.74 Kamil Fidan) Rıdvan Dönmez(Dk.46 Yasin Yıldız)
Goller; Dk. 2 Enes Tayfun (kendi kalesine) Dk. 46 Yasin Abdioğlu
Sarı kartlar: Ercan Yazıcı, Alpay Aldemir( Aksaray) Yasin Yıldız (Somaspor)
Kırmızı Kart: Muharrem Tunay Meral (Somaspor)
Aksaray Belediyespor beş hafta sonra galibiyetle tanıştı. Siyah Beyaz da temsilcimiz ligin 14. haftasında sahasında konuk ettiği Somaspor’u 2-0mağlup ederek puanını 13 yaparak derin bir nefes aldı.
Aksaray Belediyespor’un golleri ikinci dakikada Soma Sporlu Enes Tayfun kendi kalesine 56. dakikada golcüsü Yasin Abdioğlu’nun attığı golle skoru buldu.
Aksaray Belediyespor aldığı bu galibiyeti beş haftalık galibiyet hasretine de son vererek rakibini 2-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadı. Maçtan sonra Aksaray Belediyesporlu taraftarlar futbolcuları tribünlere davet ederek galibiyeti kutladılar karşılaşmayı soğuk havaya rağmen taraftarlar türbinleri doldurarak takımlarının yanında oldular.
Aksaray Belediyespor 15. haftasında deplasmanda İzmir’de Menemenspor karşısında olacak
Aksaray Belediyespor’un aldığı bu galibiyet camianın da mutluluğa neden olurkencamianın da büyük bir nefes almasına neden oldu

Maçtan Dakikalar:
Dakika 2 Gol: Bu dakikada Aksaray Belediyespor atağı sağ taraftan gelişti. Doğan Ateş‘in sağ taraftan yaptığı ortaya Soma Spor defansınında Enes Tayfun ters bir vuruşla topu kendi ağları göndererek Aksaray Belediyespor‘un 1-0 öne geçmesine neden oldu.
Dk. 4 Aksaray Belediyespor sağ taraftan doğan ateş ile kış atışı kullandı. Top Somaspor ceza alanında boşta kaldı. Ercan Yazıcı’nın şutu kaleci Muhammet’te kaldı.
Dk.16 Aksaray Belediyespor ortağı sağ taraftan gelişti Ali Küçik’in cezalanma yaptığı ortağı Osman Bayrak kafayla çok uygun pozisyonda topa kafayla vurdu. Topu üstüne auta attı.
Dk.19 Aksaray Belediyespor sol taraftan contra bir atak geliştirdi. Osman Bayrak rakibini ikiye bir yakaladığı anda topu Yasin Abdioğlu yerine başka yere gönderince Aksaray Belediyespor’u mutlak bir pozisyondan etti.
Dk.35 Belediyespor yine rakibini az adam yakaladı. Bu dakikada Osman Bayrak topu çok uygun pozisyondaki Recep‘e gönderdiği Recep kaleci ile karşı karşıya kalan da topu kaleye vurmak yerine pas vermeyi tercih edince takımını çıplak bir golden etti.
Dk. 43 Somaspor takımı köşe atışı kullandı. Kenan Farklı vurdu topu kaleci Muhammet çeldi. Tekrar yapılan top yan direkten oyun alanına düştü. İlk yarı Aksaray Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Dk. 46 GOL: Aksaray Belediyespor bu dakikada Doğan Ateş sağ taraftan yaptığı ortayı Hakan Özkan aut çizgisinden içeriye çıkardı. Yasin Abdioğlu plase bir vuruşta takımını 2-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın 85. dakikasında Somaspor kalecisi itirazlardan dolayı üst üste iki defa sarı kart gördü ve maçın hakemi Somaspor kalecisi kırmızı kartla oyundan attı Somaspor karşılaşmanın son 10 dakikasını on kişi oynadı. Haber Ağustos GERÇE