Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY BELEDİYESPOR, KADİRLİSPOR DEPLASMANINDA

bölgesel amatör lig 5.

bölgesel amatör lig 5. grubunda 16 puanla liderlikkoltuğunda bulunan aksaray belediyespor ligin 7. haftasında 4 kasım pazar günüdeplasmanda osmaniye 7 mart kadirli demirspor ile karşılaşacak. bu maçöncesinde temsilcimiz liderlik koltuğunda bulunurken, rakibi kadirli demirsporise 2 puanla 12.sırada yer alıyor. 

aksaray belediyespor futbol takımı ligde oynadığı ilk 6müsabaka da 5 galibiyet bir de beraberlik aldı. siyah- beyazlı takımımız rakipfilelere 10 gol atarken sadece kalesinde bir gol gördü.

aksaray belediyespor’un deplasmanda oynayacağıkarşılaşmayı ankara bölgesi hakemlerinden muhammed mehmet söylemezyardımcılıklarını ali ceylan ve ensar alıklı yapacaklar.

aksaray belediyespor’un 3 puan almak için çıkacağıkarşılaşma öncesinde emre erol kırmızı kart cezalısı olduğu için görevalamayacak. aksaray belediyespor teknik direktörü ertümen buğday, bu maça da 3puan için çıkacağız. her maça 3 puan için çıkacağız. ceyhanspor karşısındatakımın oynadığı futbol ve mücadeleden dolayı memnun olduğunu söyleyerek,elimizde çok kalite bir takım var. taraftarlarımızın iyi günde kötü gündeyanımızda olmalarını istiyoruz. taraftarlar, spor kamuoyu birlik ve beraberlikiçinde olduğumuz takdirde başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milletler Ligi heyecanının Türkiye için
Sıradaki Haber Milletler Ligi’nde şampiyon kim oldu?