Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Isparta deplasmanından puanla dönmek istiyor

Türkiye 2. Ligi Kırmızı

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 25. haftada 11 Şubat 2024 Pazar günü Isparta 32 Spor’a konuk olacak. Ligin ilk yarısında mağlup oldukları rakiplerine rövanşı arayan siyah-beyazlılar, orta saha oyuncusu Abdüssamet Karnucu dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında kaybettikleri Karaman spor müsabakasını geride bırakmak isteyen 68 Aksaray Belediyespor, Isparta deplasmanında güçlü bir performans sergilemeye hazırlanıyor. Ligde 28 puanla 11. sırada bulunan ekip, Isparta’nın 42 puanla 5. sırada yer aldığı bu zorlu karşılaşmada puan ya da puanlar alarak sıralamada yükselmeyi hedefliyor.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligde 28 puanla 11’nci sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor, oynadığı 23 müsabakada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. Attıkları 18 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördüler.

Teknik direktör Şaban Yıldırım önderliğindeki takım, orta saha organizasyonunda önemli bir role sahip olan Abdüssamet Karnucu haricinde eksik oyuncu bulunmamasıyla avantajlı bir konumda. Isparta’nın ligde beraberliği bulunmaması ile damgasını vurduğu bilgisi ise müsabakanın önemini artırıyor.

Deplasmanda gösterdikleri başarılı performanslarla dikkat çeken Aksaray Belediyespor, güzel bir oyunla puan ya da puanlarla dönerek taraftarlarını sevindirmeyi amaçlıyor. Cumartesi günü Aksaray’dan hareket edecek olan ekip, Isparta 32 Spor’la oynanacak kritik mücadeleye odaklanmış durumda. Futbolseverler, heyecan dolu müsabakayı takip etmek için bekleyişini sürdürüyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz