Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor için maç günü

Türkiye İkinci ligi kırmızı

Türkiye İkinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 33. haftasında 3 Nisan 2024 Çarşamba günü (bugün) deplasmanda Somaspor futbol takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 15:00’te başlayacak. Müsabaka Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mersin Bölgesi B klasman hakemi Ali Rıza Altınbakır yönetecek. Altınbakır’ın yardımcılıklarını, Gaziantep Bölgesi B klasman hakemi Şehmus Baysal ve Adana bölgesi B klasman hakemi Nezihi Aytar yaparken, karşılaşmada 4. hakem olarak Kahramanmaraş Bölgesi C klasmanı hakemi Serkan Gürbüz görev yapacak.

33. haftaya girilirken Motolux 68 Aksaray Belediyespor 39 puanla 11. sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor, oynadığı 31 müsabakada 10 galibiyet, 9 beraberlik, 12 mağlubiyet elde etti. Aksaray temsilcisi rakip filelere 25 gol atıp, kalesinde 24 gol gördü.

Buna karşılık Soma Spor futbol takımı ise oynadığı 30 maçta 41 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşmayı Aksaray Belediyespor 2-0 kazanmıştı. O müsabakada Aksaray Belediyespor‘un gollerini Yasin Abdioğlu ve Enes Tayfun kendi kalesine atmıştı.

Aksaray Belediyespor Soma deplasmanına sakat ve cezalı futbolcusu bulunmaksızın tam kadro gitti. Aksaray Belediyespor deplasmanda puan ya da puanlar alarak Aksaray’a dönmenin hesaplarını yapıyor.

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, “ligin son haftalarına yaklaşırken iki takımın da önemli bir iddiası bulunmuyor. İyi bir müsabaka olacağına inanıyorum. Aksaray Belediyespor olarak elimizden gelen mücadeleyi yaparak sahadan puan ve puanlar almak için mücadele edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum iyi bir müsabaka olması için ellerinden gelen mücadeleyi yapacaklardır. Aksaray Belediyespor olarak ligi en üst sırada tamamlamak ve en fazla puanı toplamak için kalan maçlarımızı oynayacağız” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe