Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor gelecek sezon ikinci ligde devam edecek

Türkiye ikinci ligi kırmızı

Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda 36. hafta geride kaldı. 36. haftanın ardından Aksaray Belediyespor, sahasında Sarıyer ile 0-0 berabere kalarak adeta ligde kaldığını tescillemiş oldu.

Aksaray Belediyespor ile Sarıyer takımı pazar günü Dağılgan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.  Karşılaşmada iki takımda gol atma başarısı gösteremedi ve müsabaka başladığı gibi golsüz sona erdi.

Müsabakanın ardından Aksaray Belediyespor puanını 42 yaparak ligdeki 11. sıradaki yerini de kurumuş oldu. Sarıyer takım ise 35 puana yükseldi ve 16. sırada yer alırken küme düşme hattının en üst sırasında haftayı tamamladı.

Ligin tamamlanmasına iki hafta kala Aksaray Belediyespor önümüzdeki hafta Düzcespor deplasmanına gidecek ve ligin son haftasında fikstür gereği maç yapmadan tamamlamış olacak.

Küme düşme hattındaki takım ile Aksaray Belediyespor arasında puan farkı yedi olduğu için bu sıradaki takım tüm maçlarını alsa dahi Aksaray Belediyespor matematiksel olarak ligde kalmış olduğunu da tescillemiş oldu.

Buna karşılık Sarıyer sporu ise zor günler bekliyor. Ligde 16. sırada bulunan Sarıyer önümüzdeki hafta İskenderunspor’u son haftada ise Uşakspor’u konuk edecek. Sarıyer takımı bu iki maçı kazansa dahi üst sıralarda bulunan Arnavutköy Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ve Belediye Derincespor takımlarının puan kaybetmesini bekleyecek.

İkinci Lig kırmızı Grup’ta Amedspor 77 puanda liderlik koltuğunda bulunuyor şampiyonluğa Amedspor oldukça yakın.

Buna karşılık grubumuzda Kastamonuspor ise iki sıradaki yeri  garanti durumunda ve grupta Play of finali oynayacak. Grubumuzda Iğdırspor 74, Erzincanspor 68, Menemen futbol kulübü 61 ve İskenderunspor 59 puanla yer alırken playoff‘a kalmayı hemen hemen garantilediler.

Grubumuzda ise Uşakspor ve Denizlispor takımları küme düştüler. Küme düşmeye en yakın diğer takım bu hafta Aksaray Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacak olduğu Düzcespor yer alıyor. Düzcespor Takımı’nın 33 puanı bulunuyor. Grubumuzda Sarıyer ise can havliyle ligde tutunmanın mücadelesini veriyor.

Aksaray Belediyespor’da pazartesi günü futbolcular izinli olarak geçirecekler. Salı gününden itibaren hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Düzcespor maçının hazırlıkları devam edecek.

Takımımızda sakat ve cezalı futbolcuların çok olmasına rağmen temsilcimiz Sarıyer önünde aldığı bir puanla ligde kalmasını garantilemesi ardından takımımızda derin bir nefes alarak ilk sezonunda ligde tutunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz