Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, galibiyete odaklandı

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 6’ncı haftasında sahasında 32 Ispartasporu konuk edecek. Karşılaşma 1 Ekim 2023 Pazar günü saat 15.30’da Aksaray’da Dağılgan stadyumunda oynanacak.

Aksaray Belediyespor ile 32 Ispartaspor arasındaki karşılaşmayı Trabzon Bölgesi B klasmanı hakemi Furkan Aksuoğlu, yardımcılıklarını Trabzon bölgesinden Kenan Özcan ve Rize Bölgesinden Kerem Kalkan ile 4’ncü hakem olarak, Ordu Bölgesinden Adem Cinek görev alacak. Karşılaşmada Erdoğan üstün gözlemci, Yalçın, Servet Birgin İritaş temsilci olarak görev alacaklar.

6’ncı haftaya girilirken 68 Aksaray Belediyespor 6 puanla 11’nci sırada yer alırken, oynadığı 5 maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet ve 3 de beraberlik aldı.

Aksaray Belediyespor iç sahada oynadığı iki maçta Uşakspor ile 0-0 berabere kalıp, Amedspora da 2-1 mağlup olmuştu. Aksarayspor deplasmanda ise İskenderunsporu 1-0 mağlup etmiş, Belediye Derincespor ve Karaman FK ile 0-0 berabere kalmıştı. Aksarayspor 4 maçta kalesini gole kapatmış, toplamda kalesinde 2 gol görüp rakip filelere de 2 gol attı. Bu golleri İskenderunspora Ali Küçik, Amedspora da Yasin Abdioğlu kaydetti.

Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi 32 Ispartaspor ise oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, iki de mağlubiyet aldı. Beraberliği olmayan Ispartaspor 9 puanla 5’nci sırada yer alıyor. Isparta, Spor Ligin ilk haftasında sahasında Somaspora 2-1 mağlup oldu. Daha sonra deplasmanda Menemensporu 1-0 mağlup etti. Sahasında Denizlisporu 2-1 le geçerken deplasmanda Sarıyer’e 1-0 mağlup olup, Düzcesporu 3-1 le geçmeyi başardı.

Aksaray Belediyespor, Ispartaspor önünde mutlak galibiyet arayacak. Kendi taraftarı önünde galibiyeti bulunmayan siyah- beyazlılar, teknik direktör Önder karaveli yönetiminde kazanarak taraftara da galibiyet hediye etmek istiyor.

Hafta boyunca bu şuurla çalışan siyah- beyazlılar, galibiyetten başka skor da düşünmüyor. Savunma anlamında çok iyi mesafe alan Aksaray Belediyespor, gol yollarında da yakaladığı fırsatları değerlendirmek istiyor.

Aksaray Belediyesporlu taraftarlar, takımlarının Isparta Spor önünde galip gelmesi için Dağılgan Stadyumunu doldurarak takımlarına destek olacaklar.

Haber: Ağustos Gerçe