Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Erzincan’ı ağırlıyor

Aksaray temsilcisi Motolux 68

Aksaray temsilcisi Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Türkiye Futbol Federasonu 2. Lig Kırmızı Grup 28. Hafta karşılaşmasında bugün saat 14.00’de Dağılgan Stadyumu’nda Anagold 24 Erzincanspor’u ağırlayacak.
Karşılaşmayı yönetecek hakemler ve gözlemciler belli oldu. Müsabakanın Orta Hakemi Kocaeli Bölgesi Hakemi Abdulbaki Ayyıldız, Yardımcıları Burak Çelep Kocaeli bölgesi ve Ömer Yasin Gezer Eskişehir bölgesinden. Müsabakanın 4. Hakemi Özer Özden Ankara Bölgesi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin ikinci yarısı ile kalesini gole kapattı. Ligde son 8 haftada kalesinde 3 gol gören Aksaray Belediyespor, rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Aksaray temsilcisi, siyah-beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligde oynadığı maçlarda 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor puan cetvelinde 35 puan ile 11. Sırada yer alıyor. Motolux 68 Aksaray Belediyespor rakip fileleri 20 kez havalandırırken kendi kalesinde 19 gol gördü. 2 lig Kırmızı grupta en az gol 3 takım durumunda. Aksaray Belediyespor’un rakibi, Anagold 24 Erzincanspor ligde oynadığı karşılaşmalarda 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunuyor. Bu maçlar sonunda 49 puan ile 4 sırada bulunuyor. Anagold 24 Erzincanspor ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 38 kez havalandırırken, kendi kalesinde 21 gol gördü.

Aksaray Belediyespor bugün oynanacak karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp play-off iddiasını sürdürmek istiyor. Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 29. Hafta karşılaşmasında Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Ağustos Gerçe