Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Derince maçı hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Motolux68 Aksaray Belediyespor ligin ilk iki haftasında önce İstanbul’da İskenderunspor’u 1-0 mağlup etmiş ardından da sahasında Uşakspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Haftayı 4 puanla 6’nci sırada tamamlayan siyah- beyazlı ekibimiz ligin 3’ncü haftasında deplasmanda oynayacağı Belediye Derincespor müsabakası hazırlıklarına başladı.
Aksaray Belediyespor, Belediye Derincespor müsabakası hazırlıklarına Salı akşamı saat 18’de TOKİ’de tesislerde yaptığı çalışma ile başladı.
Antrenmandan önce teknik direktör Önder Karaveli, futbolcularla oynanan ve 0-0 sona eren Uşakspor müsabakasının değerlendirmesini yaparak, futbolculara yapılanları ve yapılmayan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Aksaray Belediyespor’un iki müsabakada da kalesini gole kapattığını ancak, Uşakspor müsabakasını kazanarak yola devam etmenin oldukça anlamlı olacağını futbolculara belirtti.
Belediye Derincespor ligin ilk haftasında sahasında Sarıyer’i 1-0 mağlup ettikten sonra ikinci hafta da deplasmandaDüzcespor’a 2-1 mağlup olmuştu.
Aksaray Belediyespor 10 Eylül 2023 Pazar günü Derince’de oynanacak karşılaşmaya hazırlanırken, Uşakspor müsabakasında sakatlanan Atamer Bilgin’in tedavisine de hemen başlanıldı.

Haber: Ağustos Gerçe