Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor deplasmanda Menemenspor ile karşı karşıya gelecek

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 15’nci haftasında, hafta sonunda 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00’de İzmir’de Menemen ilçe sahasında Menemenspor’la karşılaşacak. Aksaray Belediyespor, mağlubiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta gol yemeden Somassporu sahasında 2-0 mağlup etmenin verdiği özgüven ve mutlulukla sahaya çıkacak.

YILMAZ VURAL’IN TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK

Teknik direktörlüğünü Türk futbolunun önde gelen teknik direktörlerinden Yılmaz Vural’ın yaptığı Menemenspor karşısında Aksaray Belediyespor’da bu maça sıkı şekilde hazırlandı ve Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım yönetiminde bu maçtan da puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

MENEMEN MAÇI KADROSUNDA EKSİK YOK

Kritik müsabaka öncesinde Aksaray Belediyespor’da sakatlıkları devam eden Şahin Fıstıkçı ve Mert Miraç Altıntaş dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Aksaray Belediyespor, Menemenspor önünde yer alan futbolcu kadrosunda eksik oyuncu bulunmuyor.

HAKEMLER İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Aksaray Belediyespor, Menemenspor önünde puanlar alarak ateş hattından da uzaklaşmak istiyor.

Pazar günü Menemen İlçe stadyumunda oynanacak karşılaşmayı orta hakem olarak İstanbul Bölgesi B klasmanı hakemi Burak Taşkınsoy yardımcılıklarını ise Sinan Bilen ve Berkay Salman ile 4.hakem olarak Ömer Kocabey görev alacak. Karşılaşmada Hüdaverdi savcı gözlemci olarak, Ramazan Çetinkaya ve Murat Kurt ise TFF temsilcisi olarak görev alacak.

15’nci haftaya girilirken Aksaray Belediyespor 13 puanla 16’ncı sırada yer alıyor. Aksarayspor oynadığı 14 müsabakada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 de mağlubiyet aldı. 11 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.

Aksaray Belediyespor’un rakibi Menemenspor ise 19 puanla 8’nci sırada yer alıyor. Oynadığı 13 müsabakada 5 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken rakip filelere 18 gol attı ve aynı sayıda da kalesinde gol gördü.

Haber: Ağustos Gerçe