Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor bugün iki hazırlık maçına çıkıyor

Türkiye 2. Ligi Kırmızı

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor,  Antalya’da gerçekleştirdiği kampın son gününde, bugün sabah ve öğleden sonra olmak üzere 3. lig ekiplerinden Erbaaspor ve Amasyaspor ile iki hazırlık maçı oynayarak 2’inci yarı hazırlıklarını tamamlayacak. Bu kampta, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen çift antrenmanlarla futbolcular, ligin ikinci devresine hazırlanıyor.

TRANSFERDE ZORLANIYOR

Ancak, siyah-beyazlı temsilci, transfer çalışmalarında yaşanan zorluklara da göğüs germek durumunda. Geçmiş sezonlarda 3. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Aksaray Belediyespor ligde üst sıralarda olması ve şampiyonluğa oynamasından dolayı futbolcuyu transfer etmek zor olmuyordu.

KALİTELİ OYUNCVU İÇİN ÇABA SARF EDİLİYOR

Bu sezon Motolux 68 Aksaray Belediyesporun 2. Lig’e çıkmasıyla birlikte 68 Aksaray Belediyespor küme düşme potasının hemen üzerinde yer almasından dolayı takıma futbolcu getirmekte zorlanıyor.  Devre arası transferde futbolcuların tercihlerinde üst sıralardaki takımları seçmesi, takımın kaliteli oyuncu transferinde zorlanmasına neden oluyor.

TRANSFER İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA

Sportif direktör Yakup Ateş ve teknik direktör Şaban Yıldırım, transfer çalışmaları için büyük bir çaba sarf ediyor. Ancak, ligdeki konumları nedeniyle oyuncu getirme konusunda sıkıntı yaşayan Aksaray Belediyespor, kulüp yönetiminin fedakâr davranışlarına rağmen kaliteli futbolcuları kadrosuna katmakta zorlanıyor.

Tüm bunlara rağmen kaliteli oyuncu transferi konusunda Aksaray Belediyesporun tesisleri, şehrin futbola olumlu yaklaşımı, teknik direktör Şaban Yıldırım ve sportif direktör Yakup Ateş ile yöneticilerin özel gayretleri ile kaliteli oyuncu getirmek için yoğun bir mücadele de veriliyor.

KULÜP BÜYÜK FEDEKARLIK YAPIYOR

Kulüp yönetimi, bu zorlu dönemde takımın güçlenmesi için çeşitli fedakârlıklarda bulunuyor. Transfer görüşmeleri devam ederken, takım 9 Ocak Salı günü Aksaray’da tekrar bir araya gelerek, 14 Ocak 2024 Pazar günü sahasında İskenderun Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Aksaray Belediyespor, 2’inci yarıya güçlü bir kadro ile başlayarak ligde üst sıralara tırmanma hedefini sürdürüyor.

Haber: Ağustos Gerçe