Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor- Amedspor karşılaşmasına doğru

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 4’ncü haftasında 17 Eylül 2023 Pazar günü saat 16’da Amedspor Sportif A.Ş. takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı B klasmanı hakemleri İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Yardımcılıklarını Efe Kurtuluş (İstanbul) Sabri Üstünel (Kırklareli) ve 4. Hakem olarak da İstanbul bölgesinde Melih Aldemir görev alacak. Müsabakada Levent Güzel Gözlemci, Ayhan Kabakçı ve Hüseyin Özgür Gür TFF temsilcisi olarak görev alacak.

Ligin 4’ncü haftası öncesinde Aksaray Belediyespor oynadığı 3 müsabakada deplasmanda İskenderunspor’u 1-0 mağlup etmiş, sahasında Uşakspor ve deplasmanda Belediye Derincespor ile golsüz berabere kalmıştı. Aksaray Belediyespor ligde topladığı 5 puanla 7’nci sırada bulunurken, kalesini gole kapatan gruptaki tek takım durumunda yer alıyor.

Siyah- beyazlı takımın bu haftaki rakibi Amedspor Sportif Faaliyetler takımı ise ligde oynadığı 3 müsabakada ilk hafta sahasında Denizlispor’u 2-0 mağlup etmiş ikinci hafta da deplasmanda Sarıyer ile 1-1 berabere kaldıktan sonra 3’ncü hafta da sahasında Düzce sporu yine aynı sonuçla 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Amedspor ligde topladığı 7 puanla 3’ncü sırada yer alıyor. Attığı 5 gole karşılık kalesinde tek golü de deplasmanda gördü. Amedspor takımını liglerin tecrübeli ismi Serdar Bozkurt çalıştırıyor.

Aksaray Belediyespor futbol takımı Amedspor müsabakası öncesinde herhangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Siyah-beyazlı takım, taraftarı karşısında kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Teknik direktör Önder Karaveli ve kurmayları hafta boyunca Amedspor müsabakasının kazanılması konusunda yoğun bir çalışma ortaya koydular.

Aksaray Belediyespor, ligdeki zor müsabakalarından birisini oynayacak. Zorlu müsabaka öncesinde teknik direktör Önder Karaveli ve ekibi, futbolcularla en iyi şekilde hazırlıklarını yaparak, zorlu maçı coşkuya ve heyecana çevirmenin hesaplarını da ince ince yapmaya devam ediyorlar.

Grupta bu hafta oynanacak müsabakalar ise şu şekilde;

16 Eylül 2023 Cumartesi

Sarıyer- Isparta 32 Spor

Somaspor- 24 Erzincanspor

Menemenspor- Etimesgut Bld.

17 Eylül 2023 Pazar

Iğdırspor- Fethiyespor

Kastamonuspor- İnegölspor

Düzcespor- Karamanspor

Aksaray Bld.- Amedspor

İskenderunspor- Derincespor

Denizlispor- Arnavutköy

Uşakspor-BAY

 

Haber: Ağustos Gerçe