Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY BELEDİYESPOR AFYON’DA ÇALIŞIYOR

2018-2019 futbol sezonu bölgesel

2018-2019 futbol sezonu bölgesel amatör ligde mücadeleedecek olan aksaray belediyespor 1. etap çalışmalarına afyon’da başladı.

afyon akrones otel’de kampa giren takımımız 20 ağustostarihine kadar çalışmalarına burada devam edecek aksaray belediyespor 23ağustos’ta 3 günlük iznin ardından yeniden bir araya gelecek ve çalışmalarınıaksaray’da sürdürecek temsilcimizin 29 ağustos’ta türkiye kupası’nda rakibi ilekarşılaşması bekleniyor. aksaray belediyespor’un afyon’daki 1. etap çalışmasınıkulüp başkanı emine eroğlu ve yardımcısı İlyas dağdaş ile birlikte giderekizlediler. 

teknik direktör ufuk uysal, yardımcısı Öktemer Çaylı, yunus Çal ve2. yardımcı oktay Şaşmaz ile görüşen siyah-beyazlı kulüp başkanı eroğlu vedağdaş takım hakkında bilgiler aldılar. aksaray belediyespor’un yeni sezonöncesinde iyi bir hazırlık yapması gerektiği konusunda fikir birliği verensiyah-beyazlı yöneticiler ve teknik heyet takımın iyi bir hazırlık dönemigeçirip lige hazır olması konusunda düşüncelerini ifade ettiler. pazar sabahıtakımının antrenmanını izleyen başkan emin eroğlu ve İlyas dağdaş burada basınmensuplarının sorularını da cevap verdi. kulüp başkanı emin eroğlu; “bu sezonrakiplerimiz bizden korksunlar ligi şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz. 

hangigrupta nerede olursak olalım tek hedefimiz var o da şampiyonluk. bunun içinçalışıyoruz, bunun için buradayız. aksaray sevdası ile yollardayız.”dedi. kulüpbaşkanı emin eroğlu aksarayspor’un şampiyonluğunun önemli olduğunu belirterekbu uğurda üzerimize düşen ne varsa hepsini yapmaya da hazırız dediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’a 2000 metrekarelik Çocuk Eğlence Merkezi geliyor!