Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor adaptasyon sorununu aştı

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli; Mücadeleci bir takım oluşturacağız

Aksaray Belediyespor’un Kızılcahamam kampı neşe içinde devam ediyor. Bu sezon Türkiye 2.liginde ilk defa mücadele edecek olan siyah- beyazlılar Kızılcaham’daki kamp çalışmalarını teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde 10 Temmuz 2023 pazartesi gününden bu yana devam ettiriyor.

Siyah- beyazlı ekibimiz kampta sabah ve öğleden sonra olmak üzere  günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor.

Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren sportif direktör Hakan Menekşe, takım olarak geçen seneki havayı yakaladık. Takımda tüm futbolcular Aksarayspor forması altında başarılı bir sezon yakalamak için oldukça hırslı çalışıyorlar” dedi.

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli, takımın çalışmasından oldukça memnun olduğunu belirterek, karakterli iyi bir takım oluşturduk. Takımın karakterini de sahaya yansıtmak istiyoruz. Sahada kalan her futbolcu kazanma odaklı, mücadeleci ve çok koşan bir takım oluşturmak istiyoruz. Baskıyı seven, pres yapan ve presin ardından kaptığı toplarla sonuca giden bir takım oluşturmak istiyoruz.

Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Oluşturduğumuz takımı da bu odakta çalıştırıyoruz” dedi.

Aksaray Belediyespor’un ilk etap çalışması 21 Temmuz 2023 Cuma günü sona erecek. Son günde takım içinde çift kale müsabaka ile tamamlayacağız. Takıma vereceğimiz iki günlük iznin ardından 24 Temmuz’da yine Kızılcahamam’da Eliz otel de yapacağımız ikinci etap kamp çalışması ile sezona hazırlanacağız diyen teknik direktör Karaveli, Aksarayspor taraftarları sahada iyi bir takım görmeleri için çalışıyoruz. Bir yandan takımı lige hazırlarken diğer taraftan da karakterli oyunculardan kurulu bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.

haber: Ağustos GERÇE