Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, 4 yeni transferini açıkladı

Aksaray Belediyespor Beşiktaş alt

Aksaray Belediyespor Beşiktaş alt yapılı 24 yaşındaki Atamer Bilgin ile Eskişehirspor’dan Orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Berkay Tanır, Kaleci Efehan Kaptan ve Sivaspor’dan kaleci Emre Satılmış ile anlaştı.

Berkay Tanır, Aksaray Belediyespor’da

Aksaray Belediyespor, orta sahasına Avusturya uyruklu, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Tanır’ı transfer etti. Berkay Tanır son olarak 2017 yılında Gençlerbirliği takımında futbola başladı. İki sezon Gençlerbirliği forması giydi. 2019 yılında Eskişehirspor u19 takımında futbola devam eden Berkay Tanır, 5 sezon Eskişehirspor forması giydi. Tanır Eskişehirspor’da 112 karşılaşmada forma giydi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Tanır, Aksaray Belediye spor ile anlaşarak, siyah- beyazlı takımımızın başarısı için ter dökecek.

Kaleci Efehan Kaptan da imzayı attı

Aksaray Belediyespor, Eskişheirspor’da 5 sezondur forma giyen ve Eskişehirspor’un alt yapısında yetişen 2002 Adana doğumlu kaleci Efehan Kaptanla anlaştı.
Efehan Kaptan, Eskişehirspor alt yapı ve profesyonel takımında forma giydi. Kaptan, toplamda 35 def maça çıktı. Kaptan Aksaray Belediyespora imza atan aynı günde ikinci Eskişehirsporlu sporcu oldu.

Kaleci Emre Satılmış Aksaray Belediyespor’da

Aksaray Belediyespor kalesine geçen sezon Sivassporda forma giyen 26 yaşındaki Emre Satılmış ile anlaştı. İstanbul doğumlu Emre Satılmış, 198 cm. boyunda ve sağ ayağına daha hakim.


Sancaktepe Futbol kulübünde 6 sezon forma giyen Emre Satılmış, yarım sezon 1461 Trabzonspor forması giydi. İki sezondur da Sivasspor’da forma giydi. Emre Satılmış, 66 defa Sancaktepe’de, 11 defa 1461 Trabzonspor’da ve Sivasspor’da forma giydi.

Haber: Ağustos Gerçe