Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor 3 hazırlık maçı yapacak

Aksaray Belediyespor’un 2’nci etap

Aksaray Belediyespor’un 2’nci etap Kızılcahamam kampı pazartesi günü başlamıştı. Lige Kızılcahamam’daki yaptığı kamp çalışmaları ile hazırlanan Aksaray Belediyespor, kampta teknik direktör Önder Karaveli nezaretinde çalışmalarla devam ediyor.

Aksaray Belediyespor ilk etap kamp çalışmalarında, takımı tanıma ve fizik kondisyon bakımından çalışmalar yapan Aksaray Belediyespor ikinci etapta daha çok topla birlikte çalışmalar ve hazırlık maçları ile devam edecek.

Aksaray Belediyespor ikinci etap kamp çalışmalarında, 27 Temmuz 2023 Perşembe ve 31 Temmuz 2023 Pazartesi ile  tarihleri ile 4 Ağustos 2023 cuma kampın son gününde 3’de hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Aksaray Belediyesporun hangi takımlarla hazırlık maçı yapacağı da henüz netleşmedi. Takımlarla görüşmeler devam ediyor.

Aksaray Belediyespor 2023- 24 futbol sezonu hazırlıklarının tamamını Kızılcahamam’da yaparak gelecek. Temsilcimiz 3’ncü etap kamp çalışmasını da Kızılcahamam’da yapacak. Temsilcimiz 18 Ağustos 2023 tarihine kadar çalışmalarını aynı yerde yapmaya devam edecek.

Aksaray Belediyespor lig haftasında Aksaray’a gelecek. Ligin ilk maçı olan İskenderunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Aksaray’da devam edecek. Haber: Ağustos GERÇE