Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray amatör kümeye davet ettiler

Bu anlamda Kılıç ve

Bu anlamda Kılıç ve Atıcı Gülağaçsporuun eski başkanlarından Kemal Yücel ve Demircisporun eski başkanı Fahrettin Ovat’ı ziyaret ederek Aksaray amatör kümeye yeniden katılmaları için davet ettiler.

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cavit kılıç 2022-2023 sezonunda amatör lig heyecanının tamamlanmasının ardından bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

ASKF Başkanı Kılıç’ın ziyaretlerinde amatör ligde bir dönem rüzgar gibi esen ve rakiplerin adeta korkulu rüyası olan Gülaçspor’un efsane başkanı Kemal Yücel ve Demircispor’un yıllardır emektarlığını yapan Fahrettin Ovat’ı ziyaret etti.

Yücel ve Ovat’ın takımlardan elini çekmesi ile iki takımda amatör kümede boy göstermezken taraftarlarını futbol heyecanından mahrum kaldı.

Aksaray’da Yıllardır ASKF yönetiminde birlikte görev olan eski dostların buluşmasında gündem amatör futbol oldu.

ASKF Başkanı Cavit Kılıç, amatör ligin tamamlanması ile yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız ve amatör ligin emektarlarından dostlarım Gülağaçsporun eski başkanı Kemal Yücel ve Demircisporun eski başkanı Fahrettin Ovat’a ziyaretlerimizde dostluğumuz baki olduğunun göstergesidir.

Amatör ligde iki dostumun ilçe ve belde takımlarına emekleri unutulmaz. Onların bırakması ile iki güzide takımımız amatör ligde boy göstermez oldu. Yeni sezon için iki dostum ve amatör ligin ak saçlılarını yeniden yeşil sahada görmeyi çok istiyor eski günlerde olduğu gibi amatör futbol ailemizde yer almaları beni çok onurlandıracak. İlçe ve belde gençleri de yeniden amatör lig heyecanında olacaktır” dedi. Haber: Fatma ALTINOK