Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Amatör Kümede heyecanla beklenen ikinci devre başlıyor

Aksaray Amatör Küme futbol

Aksaray Amatör Küme futbol müsabakaları cumartesi ve pazar günü oynanacak müsabakalar ile ligin ikinci devresi başlıyor.
Amatör Kümede B grubu müsabakaları Cumartesi oynanırken, A grubu müsabakaları Pazar günü oynanacak.
Ligin ikinci yarısı derbi maçı ile başlıyor. B grubunda lider Ihlaraspor averajla ikinci sırada yer alan İl Özel İdarespor ile Dağılgan 1 No’lu sahada saat 12.00’de karşı karşıya gelecekler. Ligin ilk yarısında Ihlara’da oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı.
Ligde lider durumda olan Ihlaraspor oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve bir beraberliği bulunuyor. Ligde oynadığı müsabakalarda rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü,
İl Özel İdarespor ise 13 puan ve averajla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve bir beraberliği bulunuyor. İl Özel İdarespor bu maçlarda rakip filelere 18 gol atarken kalesinde ise15 gol gördü.
B Grubunun diğer karşılaşmasında ligde 12 puanla üçüncü sırada bulunan Aksaray Akhisarspor ligin son sırasında yer alan Baglıkaya Gençlikspor’u Dağılgan 2 No’lu sahada saat 14.00’de ağırlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Aksaray Akhisarspor 3-0 kazanmıştı.
B grubunun son karşılaşmasında Ortaköy temsilcisi 1957 Eyübelispor, Aksaray Osmanlıspor’u Ortaköy İlçe Stadında konuk edecek. Müsabakanın başlama saati 12.00 başlayacak.
İki takım açısından da büyük önem taşıyan müsabakada ev sahibi 1957 Eyübelispor ligin ilk yarısında aldığı farklı mağlubiyetin rövanşını almak istiyor. Ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Aksaray Osmanlıspor 6-1 kazanmıştı.

A GRUBU MAÇLARI PAZAR GÜNÜ

Aksaray Amatör Küme A grubu müsabakaları Pazar oynanacak üç karşılaşmayla tamamlanacak. Ligden çekilen Karadenizspor ile karşılaşacak olan Osmanlı 1453spor haftayı 3 puanla kapatacak. Ligde 19 puanla averajla ikinci sırada yer alan Ortaköyspor kendi sahasında Aksaray 68spor ile Ortaköy İlçe stadında saat 13.00’de karşı karşıya gelecekler.
Ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Ortaköyspor sahadan 9-0 galibiyetle ayrılmıştı. Osmanlı 1453spor ile aynı puana sahip olan Ortaköyspor rakibini kendi sahasında farklı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.
A grubunun diğer karşılaşmasında 15 puanla üçüncü sırada yer alan Ekecikspor, Dağılgan 1 No’lu sahada Aksaray Eğitim Gençlikspor’un konuğu olacak. Ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Ekecikspor 1-0 kazanmıştı. Aksaray Eğitimspor ise sahadan galibiyetle ayrılıp 3 puanın sahibi olmak istiyor.
A grubunun son karşılaşması Sultanhanı İlçe Stadında Sultanhanıspor ile Anadolu Gençlerspor arasında saat 13.00’de oynanacak. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmayı Anadolu Gençler takımı sahadan 3-0’lık skorla ayrılmıştı. Ligde 12 puanla 4. Sırada yer alan Anadolu Gençler takımı 3 puan alarak üst sıralara yükselmek istiyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz