Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray amatör kümede hafta sonu karşılaşmaları ne olacak?

Aksaray amatör kümede 6.

Aksaray amatör kümede 6. Hafta müsabakaları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla devam edilecek. Aksaray amatör kümede 6. haftada B grubu maçları 23 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

23 Aralık Cumartesi gününün programı şöyle. Saat 14’te Dağılgan 1 nolu sahada Aksaray Osmanlı Spor ile Aksaray İl Özel İdari Spor takımı karşı karşıya gelecek. Yine aynı saatte 2 nolu sahada Bağlıkaya Gençlik Spor, Ihlara Vadisi Spor müsabakası oynanacak. B grubundaki 3. müsabaka Eskil İlçe Stadında oynanacak. Bu maçın başlama saati 13.00. Eskil’de Tuzgölü Spor ile Aksaray Akhisarspor takımları karşı karşıya gelecekler.

Aksaray Amatör Küme B grubunda Akhisar Spor 12 puanla lider, Ihlara Vadisi Spor 10 puanla ikinci, İl Özel İdari Spor 7 puanla üçüncü, Osmanlı Spor 6 puanla dördüncü, Tuzgölü Spor 6 puanla beşinci, Bağlıkaya Spor ve 1957 Eyübeli Spor birer puanla altıncı ve yedinci sırada yer alıyorlar.

Amatör Küme A grubunun maçları ise 24 Aralık Pazar günü oynanacak. Pazar günü saat 12’de Dağılgan Bir nolu sahada Ekecek Spor, Sultanhanı Spor, yine aynı saatte 2 nolu sahada Aksaray 68 Spor, Anadolu Gençler Spor ve saat 14.30’da Dağılgan 1 nolu sahada Osmanlı 1450 Spor, Ortaköy Spor müsabakası yapılacak.

Bu grupta Osmanlı 1453 Spor, Ortaköy Spor haftanın en kritik müsabakası olarak yer alıyor. Beşinci haftaya kadar tüm maçlarını kazanan iki takım liderlik için sahaya çıkacaklar.

A grubunda Osmanlı 1453 Spor ve Ortaköy Spor’un 15’er, Ekecik Spor ve Anadolu Gençler Spor’un 9’ar, Sultanhanı Spor 5, Eğitim Gençlik Spor 4, Aksaray 68 Spor 4 puanla yer alıyor.

Bu grupta Karadeniz Spor ligden çekildi ve bu hafta Eğitim Gençlik Spor haftayı 3 puan ve 3-0 hükmen galip sayarak tamamlamış olacak.

Haber: Ağustos Gerçe