Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Amatör Küme’de 12. hafta tamamlandı

Aksaray Amatör Küme A

Aksaray Amatör Küme A ve B grup maçları oynanan karşılaşmalar ile sonuçlandı. A Grubu’nda Ortaköyspor Liderliğe yükselirken, B Grubu’nda lider Ihlaraspor ilk yenilgisini Aksaray Osmanlı Spor Kulübü’ne karşı almasına rağmen liderliğini sürdürdü. B Grubu’nun diğer karşılaşmasında play-off iddiasını sürdürmek isteyen Tuzgölüspor evinde ağırladığı Aksaray İl Özel İdarespor’u 7-3 mağlup ederek şansını sürdürdü. A Grubu’nda Ekecikspor Aksaray 68 Spor Kulubü’nü 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan ekip oldu.

Aksaray Amatör Küme A Grubu’nda alınan sonuçlar;

Ortaköyspor:13-Sultanhanıspor:0

Ekecikspor:4-Aksaray 68 spor Kulübü:0

Osmanlı 1453 spor ile Aksaray Eğitimspor arasında oynanan karşılaşma Osmanlı 1453spor 2 -0 önde iken Eğitim Gençlikspor’un sahada 6 kişi kalması ile yarıda kaldı. Maçla ilgili kararı Aksaray Amatör Küme Disiplin Kurulu karar verecek.

A Grubu’nda Ortaköyspor 34 puan ve averajla liderliğe yükselirken Osmanlı 1453spor aynı puan ve averajla ikinci sıraya geriledi. Ekecikspor ve Anadolu Gençler takımı play-off içerisinde yer alıyorlar.

Aksaray Amatör Küme B Grubu’nda Aksaray Osmanlı Spor Kulübü:3-Ihlaraspor:1, Tuzgölüspor:7- Aksaray İl Özel İdarespor:3 şeklinde sonuçlandı.

Aksaray Amatör Küme B Grubu’nda Ihlaraspor 23 puanla haftayı lider olarak kapatırken, Osmanlı Spor Kulübü 21 puanla ikinci sıraya yükseldi. Akhisarspor ve Aksaray İl Özel İdarespor play-off içerisinde yer alıyor.

Haber: Avni Kuru