Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray amatör küme ilk yarıyı tamamladı

Aksaray amatör kümede ilk

Aksaray amatör kümede ilk yarı sona erdi. İlk yarıda A Grubunda Osmanlı 1453 spor, B grubunda Ihlaraspor ilk yarıları averajla lider tamamladılar. A grubunda ilk yarıda 126 gol kaydedildi. İlk yarıda Osmanlı 1453 attığı 31 golle grubun en golcü takımı olurken en yakın takipçisi Ortaköyspor 30 golle ligin en çok gol atan takımı oldu. Grupta ligin köklü takımlarından Karadenizspor ligden çekilirken ligin en alt sırasında Eğitim Gençlikspor yer aldı.

A grubunda Eğitim Gençlikspor ve Aksaray 68 spor attıkları 7 şer golle en az gol atan takımı oldular. Lider Osmanlı 1453 Spor oynadığı 7 müsabaka sonunda kalesinde 2 gol görürken topladığı 19 puan ve averajla ilk yarıyı lider tamamladı. Grupta en fazla golü ise 33 golle Aksaray 68 Spor atmış oldu.

Aksaray Amatör Küme B grubunda kıyasıya süren müsabakalar sonunda ilk yarıyı Ihlaraspor 13 puan ve averajla lider kapattı. B grubunda oynanan 6 hafta sonunda kalelere 95 gol atıldı. Ligin en golcü takımı 18 golle Aksaray 68 spor olurken en az kalesinde gol gören ekibi 3 golle Aksaray İl Özel İdarespor oldu. B Grubunda ilk üç sırayı Ihlara, Aksaray İl Özel İdarespor ve Akhisarspor yer aldı.   B grubunda Baglıkaya Gençlikspor aldığı tek beraberlikle 1 puanla son sırada yer aldı.

Haber: Ağustos Gerçe