Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray amatör küme de neler oldu?

Bu haberin fotoğrafı yok

A Grubu’nda lider değişti!
Aksaray Amatör Küme A Grubu oynanan üç karşılaşma ile tamamlandı. Oynanan 3 maçta 18 gol kaydedildi. İkinci yarının ikinci hafta maçlarında Osmanlı 1453 Spor sahasında ağırladığı Aksaray 68spor’u 10-0 mağlup ederek gol averajı ve 25 puan ile liderlik koltuğuna oturdu. Osmanlı 1453 Spor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet ve bir beraberliği bulunuyor. A Grubu’nda Osmanlı 11453 ve Ortaköyspor yenilmezliklerini sürdürüyor.
A Grubu’nda play-off’u yakından ilgilendiren karşılaşmada Ortaköyspor, Ekecikspor karşısında Serdar Göktan(3), Cem Demir Fırat ve Mehmet Güneş’in golleri ile sahadan 5-2 galip ayrılarak yenilmezliğini 9 maça çıkardı. Osmanlı 1453 Spor ile kıyasıya liderlik mücadelesi veren Ortaköyspor farklı kazanmasına rağmen averajla puan cetvelinde ikinci sırada yer aldı. A Grubu’nda 25 puan ve artı 36 averaja sahip Ortaköyspor, Ekecikspor ise 18 puanda kalarak play-off şansını sonraki haftalarda oynayacağı maçtan alacağı puanlara bıraktı.
Aksaray Amatör Küme A Grubu’nun son karşılaşmasında Anadolu Gençlerspor Aksaray Eğitimspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 18’e yükselterek 4. Sırada ve Ekecikspor ile puanlarını eşitledi.
B GRUBUNDA LİDER DEĞİŞMEDİ
Aksaray Amatör Küme B Grubu’nda oynanan 3 karşılama ile sona erdi. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maç, Ihlara Vadisispor ile Akhisarspor arasında Dağılgan 1 No’lu Sentetik Saha’da oynandı. Karşılaşmanın başında 1-0 öne geçen Ihlaraspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Müsabakanın 45. dakikasında Akhisarspor 10 kişi kaldı.
İkinci devrede 10 kişi ile kontrataklarla etkili olmaya çalışan Akhisarspor maçın sonlarında eşitlik golünü kaydetti. Uzatma dakikalarında bir gol daha bulan Akhisarspor üstünlüğünü koruyamadı. Maçın uzatmalarında bir gol daha bulan Ihlaraspor sahadan bir puanla ayrılıp liderliğini sürdürdü. Maç sonunda çıkan olaylarda Akhisarspor maçı 9, Ihlaraspor maçı 10 kişi ile tamamladı. İki takım taraftarları arasında zaman zaman sözlü atışmalar oldu.
Aksaray Amatör Küme B Grubu’nda oynanması gereken Bağlıkayaspor ile 1957 Eyübelispor karşılaşması Eyübelispor’un sahaya çıkmaması sonucu oynanmadı. Karşılaşma ile ilgili kararı Aksaray Amatör Spor Kulüp Disiplin Kurulu karar verecek.
B Grubu’nun son karşılaşmasında Osmanlıspor ile Tuzgölüspor karşılaşmasında deplasman takımı Tuzgölüspor sahadan 3-1 ‘lik skorla maglubiyetle ayrıldı. Osmanlıspor haftayı 3 puanla kapattı. Aksaray İl Özel İdarespor haftayı maç yapmadan geçen takım oldu. Haber: Fatma ALTINOK

Bolu Abant'ta yeni sezon hazırlıkları
Sıradaki Haber Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ilk hazırlık maçında Sincanspor’a 2-0 mağlup oldu