Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AĞAÇÖREN’DE MASA TENİSİ TRUNAVASI DÜZENLENECEK

aksaray’ın ağaçörenİlçesinde masa tenisi

aksaray’ın ağaçörenİlçesinde masa tenisi turnuvası düzenlenecek. 

masa tenisiturnuvasına katılmak İsteyenler başvuru yapabilirler.

masa tenisi turnuvası katılım Şartları

1-müsabakalar ağaçörengençlik ve spor İlçe müdürlüğü  kapalı spor salonunda yapılacaktır.

2-turnuvaya katılmakisteyen sporcuların 24/12/2018  gününe kadar gençlik ve spor İlçemüdürlüğüne veya ağaçören İlçe milli eğitim müdürlüğüne yazılı olarak 20tl katılım ücretiyle birlikte başvurularını yapacaklardır.

3-sporcular müsabakasaatinden 15 dakika önce salonda hazır bulunacak.

4-turnuva kurallarınauymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular turnuvadan ihraç edilecektir.oyun kurallarını ihlal edenler (kavga. küfür, hakaret vb.) kurulkararı ile turnuvadan ihraç edileceklerdir. İhraç edilen oyuncu diğermaçlarda da oynatılmayacaktır.

5-müsabakalarda masatenisi oyun kuralları geçerlidir.

6-müsabakalarabay-bayan tüm ağaçören halkı(öğrenciler dahil) katılabilecektir.

7-müsabakalarınbaşlangıç saatinde hazır olmayan sporcular 5 dakika beklenir. bu süreiçerisinde salonda hazır olmayan sporcular hükmen yenik sayılır.

8-turnuvada yer alanoyunculardan spor yapmasına engel, bilinen veya bilinmeyen sağlık sorunlarıolanlar, her türlü sorumluluğu kabul ederek turnuvaya katılmayı kabuletmiş sayılırlar. 

9- spor salonundasadece spor ayakkabısı giyilecektir. dışarıda giyilen ayakkabılarla salonagirilmesi kesinlikle yasaktır. spor salonunda raket ve top bulunmakta olup,sporcular kendileri raket getirebileceklerdir.

10- maçlar tek maçeleme usulüne göre yapılacak. müsabakalarda maçlar 11 sayılık 3 set üzerindenoynanır ve 2 set kazanan maçı da kazanmış sayılır.

11-İtirazlar yazılıolarak tertip komitesine yapılacaktır. tertip komitesi itiraz dilekçesininkendilerine ulaşmasının ardından 1 gün içerisinde kararlarını açıklayacaktır.

12-turnuvanınyürütülmesinden tertip komitesi sorumludur. her türlü olaykarşısında tertip komitesinin alacağı kararlar uygulanacaktır.

13-turnuvada dereceyegirenlerden 1. ye yarım altın 2. ye çeyrek altın 3. ye gram altın ödül olarakverilecektir.

14-Şartnamedebulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar almaya tek yetkilitertip komitesidir.

15- turnuvada maçlarıyönetecek hakemler yunus emre kÜtÜk ve muharrem beklevİÇ’tir.

16-bilgilendirmetoplantısı ve fikstür çekimi 24/12/2018 günü saat 16:00’de İlçe milli eğitimmüdürlüğünde yapılacaktır. turnuva 25/12/2018  günü başlayacak fikstür isekaymakamlık internet sitesinde yayınlanacaktır.

17-bu turnuvanınbaşkanı İlçemiz kaymakamı sayın zikrullah erdoĞan olup, turnuvada görevlitertip komitesi ve sporcular kendilerine karşı sorumludurlar.

18-bu şartname 18maddeden ibaret olup, turnuvaya katılan tüm sporcular şartnamede  belirtilen hususlara uymayı ve yerine getirmeyi  taahhütsüz kabul etmişsayılırlar.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’da düzenlenen "Yeşilay Büyükler Yaz
Sıradaki Haber Karakaya Kardeşler’den Büyük Başarı!