Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Gençlikten Maça Davet

68 Gençlik Aksarayspor Taraftarlar

68 Gençlik Aksarayspor Taraftarlar Derneği Pazar günü oynanacak olan 68 Aksaray Belediyespor karşılamasında tüm taraftarları tribünlere davet ederek takımın yanında olmalarını istedi. 68 GENÇLİK Aksarayspor Taraftarlar Derneğinden yapılan açıklama şöyle; Değerli hemşehrilerimiz;

O sene bu sene diyerek çıktığımız sezonun sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Zafere son 270 dakika kala takımımız yarın saat 15:00 da Dağılgan Stadyumu’nda son haftaların formda takımı Bursa Yıldırımsporu konuk edecek. Kazandığımız takdirde, Kepezsporun olası mağlubiyetinde 20 yıllık özleme son vererek 2.lige merhaba diyeceğiz.

Aksarayspor’umuza gönül vermiş değerli taraftarlarımız;
Aksaraysporu, Aksarayspor yapan değerlere sahip çıkalım. Bu zor, stresli maçta Kenetlenelim, tek yürek olalım, birlik olup, takımımıza itici güç olalım hep birlikte kazanalım.

Futbolcularımızın şampiyonluk yolunda sahada vereceği mücadeleye ortak olmak için kimliğinde Aksaray yazan bütün hemşehrilerimizi Dağılgan stadyumuna davet ediyoruz.

Bir hatırlatma olarak da, Stadyum kapılarının her zamankinden daha erken açılacağını ve stadyum kapasitesinin dolduğu andan itibaren kapıların kapanacağı bilgisine ulaştık. Kapasitenin dolup, kapıların kapanması tamamen Federasyon temsilcileri tarafından kontrol edilmektedir.

Stadyum önünde giriş çıkışlarda herhangi bir yoğunluğa izdihama sebep olmamak için taraftarlarımızın dikkatli davranmaları erken saatlerde stadyumda olmaları önem arz etmektedir.

Bu vesileyle, tüm gönüldaşlarımızı saat 13:00’da Dağılgan stadyumunda takımımızı selamlamaya, meşaleler eşliğinde karşılamaya davet ediyor, hemen ardından vakit kaybetmeden stadyuma girmelerini önemle rica ediyoruz’ dediler.

Haber;Ağustos GERÇE