Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Gençlik Başkanı Ahmet Kaya, Belediye desteği olmazsa lig düşeriz

68 Aksaray Gençlik taraftarlar

68 Aksaray Gençlik taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaya;

Belediye desteği olmazsa lig düşeriz

68 Aksaray Gençlik taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaya, Aksaray Belediyesporun ikinci ligin ilk 6 hafta sonucunda aldığı sonuçların ardından açıklamada bulundu. Kaya yaptığı açıklamada, İç Anadolu Bölgesi 2’nci ligi kaldıramıyor” dedi.

2’nci lige yükselen bütün takımlar hepsi ligde kalma mücadelesi veriyor. Bunun tek sebebi futbol şehirleri olamaması. Sırtını belediyeye yaslayanlar ve şehirde bir kaç kişinin bir sezonluk yaptığı başkanlıklarla başarıya ulaştıktan sonra ellerini çekmesinden ötürü bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor” dedi.

Kaya açıklamalarında, Genel olarak bakıldığında her sene belediyenin belirli desteği ve şehirde ki iş adamlarından toplanan paralarla bütçe oluşturup takımlar kurulmaktadır. Belediye desteğini çektiği takımlar alt liglere düşmesi kaçınılmaz olmaktadır.

Bu sene takımımıza bakıldığında 6- 7 yıldır sürekli şampiyonluk potasına yer almıştır. Her sene maddi olarak çok yüklenilmiştir. Bu durumda belediye de ve şehrin iş adamların da yorgunluk belirtileri göze batmıştır. 20 yıl aradan sonra çıktığımız 2’nci ligde mütevazi bir kadro kurup “ligi tanıyalım” dedik.

Bu sezon oynanan maçlarda bir galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldık. Takım 3 gol atarken 4 gol yedik. İzlediğimiz maçlarda takım tempolu, orta saha da mücadele var lakin ne kanatlarda ne gol bölgelerinde etki sağlayamıyoruz.

Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremiyoruz kaleyi bulan şutlar direkte patlıyor. Futbol şansımız yanımızda değil. Günümüz futbolunda kanat bindirmeleri olmazsa pozisyona giremezsin. Kontra atağa kalkamıyoruz.

Sağ sol beklerimiz ve kanat oyuncularımız yeterli bindirmeleri yapmadığı için beraberliğe razı oyun sergilemekteyiz. Rakip takım iki defa geldi golü buldu.

Rakip çekildikten sonra bizim ataklarımız başladı. Uzun lafın kısası hocam bu futbol anlayışı zor günlerin bizi beklediğini habercisidir. Bu takıma gönül verenler olarak oyun sisteminin değişmesi ve bazı futbolcuların kendine gelip kendisine ve Aksaray’a yakışır oyun sergilemelerini istiyoruz”dedi. Haber: Ağustos GERÇE

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta
Sıradaki Haber Aksarayspor’un Bolu kampı sona erdi