Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli: Kazanmak istiyoruz

Aksaray Belediyespor, Cumartesi günü

Aksaray Belediyespor, Cumartesi günü sahasında Ankara Etimesgut Belediyesporu konuk edecek. Siyah beyazlı takım bu maçın hazırlıklarına yaptığı çalışmalarla devam ediyor.

Teknik Direktör Önder Karaveli yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım, geride kalan 7 haftada oynanan müsabakaların 5’inde kalelerini gole kapattıklarını belirten teknik direktör Önder Karaveli, “oyunun savunma yönünü başardı. Atak yönünde de oyunu oynama, oyunda topa hâkim olma, sahada futbolcularımızın müsabakayı kazanma yönünde çok konuyu geride bıraktık. Oynadığımız maçlarda güzel de pozisyonlar yakaladık. Bir defa öne geçtiğimiz maçı da ilk hafta kazandık. Bizim tek sorunumuz gol atamamak. Bir şanssızlıktır, talihsizliktir devam edip gidiyor. Hemen hemen her maçta oyuna hâkim olan, pozisyonlara giren, topları direkten dönen toplarımız oldu. Ancak gol atamayınca hgalip gelemiyorsun. Bu hafta oynayacağımız Etimesgut Belediyespor müsabakasında tüm bu şanssızlıkları geride bırakmak istiyoruz. Kazanmak için oynayacağız. 3 puanı hanemize yazdırmak için bizler kenarda, tribünde taraftarlar ve sahada futbolcularımızla birlikte büyük bir mücadele vereceğiz. Bu mücadeleyi kazanmak istiyoruz. Hafta boyunca da bu şuurla hazırlanıyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesporun antrenmanında Ali Küçik ağrıları olduğu için dinlendirildi. Stoper Ercan Yazıcı’da saha kenarında düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Aksaray Belediyespor’da menisküs ameliyatı olan forvet oyuncusu Şahin Fıstıkçı’nın  birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Aksaray Belediyesporun antrenmanını Genel Kaptan Necdet Aktaş ve sportif direktör Yakup Ateş’te kenarda izledi.

Haber: Ağustos Gerçe