Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2019 Yılı Hava Sporları Etkinlik Planlamaları Değerlendirildi

vali yardımcısı Şahin bayhan

vali yardımcısı Şahin bayhan beraberinde kültür ve turizmmüdürü mustafa doğan, gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan, hava sporlarıaksaray İl temsilcisi abdullah kahraman ile vali ali mantı’yı ziyaret etti.

aksaray’da spor faaliyetleri hakkında vali ali mantı’yabilgi veren vali yardımcısı Şahin bayhan 2018 yılı spor etkinlikleri kapsamındahasan dağı’nda gerçekleştirilen dünya yamaç paraşütü Şampiyonasınıngerçekleştirildiğini aksaray’ın hava sporlarında önemli bir yeri olduğunubelirtti.

2019 yılı etkinlik programı hakkında vali ali mantı’yabilgi veren hava sporları aksaray İl temsilcisi abdullah kahraman aksaray’ınulusal ve uluslararası yamaç paraşütü yarışmalarına ev sahipliği yaptığınısporcuların aksaray’dan memnun bir şekilde ayrıldığını belirtti.

kahraman; 2019 yılı etkinlik ve şampiyona planlamalarıkapsamında yamaç paraşütü dalında aksaray’da yeni faaliyetler gerçekleştirmekistediklerini belirtti.

vali ali mantı sporun insan ve toplum hayatındaki öneminevurgu yaparak sağlıklı nesillerin yetişmesinde olmazsa olmazın spor olduğunu bukonuda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğinivurguladı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye Hentbol Federasyonu 2023-2024 faaliyet
Sıradaki Haber Aksaray Belediyespor Genç Kız Hentbol Takımı Türkiye üçüncüsü oldu