Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2.lige yükselebilmek için son nefesteler

Play of heyecanı devam

Play of heyecanı devam ediyor

2.lige yükselebilmek için son nefesteler

Türkiye 3.futbol liginde 3 grupta ligi lider tamamlayan 1.grupta Yeni Mersin İdman Yurdu, 2.grupta Iğdırspor, 3. Grupta temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor şampiyon olarak 2.lige yükselmişlerdi.

Gruplarında şampiyon olmak için play of grup müsabakaları oynanıyor. 3 grupta da ligi ikinci tamamlayan 1. Grupta Belediye Derincespor, 2.grupta Alaya Kestelspor ve 3.grupta Kepez Belediyespor play of grubunda final oynamaya hak kazandılar.

Gruplarında final oynamaya hak kazanan takımların rakibi olabilmek içinde ligi, 3, 4,5 ve 6’ncı sırada tamamlayan takımlar play of eleme müsabakaları oynuyorlar.,

KARBEL KARAKÖPRÜ- 52 ORDUSPOR

1’nci grupta play of’ta oynanan müsabakalarda Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda, Kütahya Belediyesporu 2-1 mağlup etti. Diğer maçta ise 52 Orduspor sahasında Nevşehir Belediyesporu 2-0 mağlup ederek, 2.turda Karaköprü Belediyesporun rakibi oldu.

52- Orduspor ile Karaköprü Belediyespor takımları 31 Mayıs 2023 tarihinde ilk maçlarını 5 Haziran’da da rövanş müsabakalarını oynayacaklar. İkili maçın ardından galip gelen takım 2.lige yükselebilmek için Belediye Derincesporun rakibi olacak. Bu maçı kazanan takım ise adını 1.grupta 2.liğe Yeni Mersin İdman Yurdu takımının ardından ikinci takım olacak.

KARAMAN BELEDİYESPOR- ORDU1967SPOR

  1. grupta ise Iğdırspor ligi lider tamamlayıp 2.lige yükselmişti. Bu grupta Alanya Kestelspor ise 2. Olarak play of finali oynamaya hak kazanmıştı.

2.grupta oynanan 1.tur müsabakalarında Karaman Belediyespor sahasında Ayvalıkgücü Belediyesporu 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı. Grupta oynanan diğer maçta ise Orduspor 1967’de sahasında Kuşadasıporu 3-2 mağlup etmişti.

1 Haziran 2023 Perşembe günü Karaman Belediyespor- Orduspor 1967 takımları ilk maçlarını oynayacaklar. Bu maçın rövanşı 6 Haziran 2023  Salı günüde rakip sahada oynanacak.  Karaman Belediyespor- Orduspor 1967 müsabakasının  galibi  Alanya Kestelspor 2.lige yüskelen gruptaki ikinci takım olmak için final müsabakası oynayacak.

BEYOĞLU ÇARŞISPOR- EFELER 09SPOR

3.lig 3.grupta ligi lider tamamlayan 68 Aksaray Belediyespor 2.lige yükselmişti. Kepez Belediyespor ise ligi ikinci olarak tamamlayıp play of finali oynamaya hak kazanmıştı.

Bu grupta oynanan ilk tur müsabakalarında Efeler 09spor sahasında Artvin Hopasporu 1-0 mağlup ederek tur atlamıştı. Grupta oynanan diğer maçta Beyoğlu Çarşıspor sahasında Çankaya FK’yı 2-1 mğlup ederek 2.turda Efeler 09sporun rakibi olmayı başarmıştı.

2 Haziran 2023 Cuma günü Beyoğlu Çarşıspor ile Efeler 09 spor takımları ilk karşılaşmamalarını yapacaklar. Bu maçın rövanşı Efeler 09’un sahasında 7 Haziran Çarşamba günü Aydın’da oynanacak. Bu iki maçta galip gelen takım 2.lige yükselebilme adına Kepez Belediyespor takımının rakibi olacak.

Haber: Ağustos GERÇE