Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1989 Aksarayspor voleybol takımı kadroları hazır

Ferit Gemici’nin başkanlığını yaptığı

Ferit Gemici’nin başkanlığını yaptığı 1989 Aksarayspor kadın voleybol takımı 2023-24 sezonunda Voleybol 2.liginde mücadele edecek. İki sezondur mücadele ettiği ligde play of’lara kalmayı başaran ancak play of’lar da istediği başarıyı elde edemeyen 1989 Aksarayspor kadın voleybol takımı yeni sezon hem teknik kadrosunu değiştirdi hem de kadrosunu daha önce liglerde şampiyonluk ve play of heyecanı yaşamış sporcularla oluşturdu.

1989 Aksarayspor kadın voleybol takımının baş antrenörlüğüne Aksaray Üniversitesinden Öğretim Üyesi Tuncay Öcal’ı getirdi. Öcal’ın yardımcılıklarına ise Osman Asal, Kondisyoner Orhan Kahraman ve alan antrenörleri Hakan Er, Barış Burak Özlü ile yoluna devam edecekler.

1989 Aksarayspor takımında bu sezon forma giyecek sporcuların isimleri ve mevkileri de şöyle; Elif Beyza Gölcü (Pasör), Esma Şensoy (pasör çaprazı), Büşra Sarısoy (pasör çaprazı), Hazal Ubeyli (smaçör, Elif Uçar (smaçör), Ayşe Şebnem Küçükalın (smaçör), Buse Çelik (orta oyuncu), Ceren Şenol (orta oyuncu)Saniye Açıkalın (libero ve Merve Ergün (libero) kadrosunu oluşturuyor.

Haber: Ağustos Gerçe