Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tapu Ve Kadastro Müdürlüğü Piri Mehmet Paşa Çarşısında Hizmet Verecek

aksaray tapu ve kadastro müdürlüğü, mülkiyeti aksaraybelediyesine ait piri mehmet

aksaray tapu ve kadastro müdürlüğü, mülkiyeti aksaraybelediyesine ait piri mehmet paşa çarşısında hizmet vermeye hazırlanıyor.

 


aksaray belediyesi ile konya tapu ve kadastro bölge müdürlüğüarasında yapılan iş birliği protokolüne göre aksaray tapu ve kadastro müdürlüğüpiri mehmet paşa Çarşısı b blok’ta hizmet verecek. piri mehmet paşa Çarşısındatapu ve kadastro işlemlerinin daha hızlı olması için ofis içi düzenlemeçalışmaları devam ediyor.

piri mehmet Çarşısı b blokta yapılan düzenlemelerinardından tapu ve kadastro müdürlüğü vatandaşlara kısa zaman içerisinde hizmetvermeye başlayacak. vatandaşlar, ulaşımı kolay olan modern hizmet binasındantapu ve kadastro işlemlerini gerçekleştirebilecek.

tapu ve kadastro müdürlüğünün hizmet verecek olduğublokta bina içi düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten belediyebaşkanı evren dinçer, “vatandaşlarımızın kaliteli ve ulaşımı kolay olan birnoktada hizmet alması bizim için önem arz eden bir konu. bu sebeple geçtiğimizgünlerde konya tapu ve kadastro bölge müdürlüğü ile protokol anlaşmasısağlamıştık. bu protokole göre piri mehmet paşa Çarşımızın b bloğunda tapukadastro hizmet verilmesine imkân oluşturduk. bina içi düzenlemelerinintamamlanmasının ardından tapu ve kadastro işlemleri artık buradan yapılacak.vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak için her alanda çalışmalarımız devamediyor” dedi.

belediye basın


YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray-Nevşehir D-300 Karayolu’nda sabah saatlerinde meydana gelen kazada tur şirketine
Sıradaki Haber Aksaray’da Yolcu Otobüsü Refüje Çarptı: 11 Yaralı