Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’dan ilk maçta galibiyet

AXA Sigorta Türkiye Kupası

AXA Sigorta Türkiye Kupası müsabakaları ile 2023-2024 sezonunda ilk maçına çıkan Kuzeyboru Spor, İzmir’de karşılaştığı PTT mücadelesinde kazanan taraf oldu.
Kuzeyboru ve PTT arasında gerçekleşen AXA Sigorta Türkiye Kupası maçında, Kuzeyboru’nun oyun içesinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olmuştu. 2023/24 sezonu kapsamında oynadığı ilk maçta, maçın galip gelen tarafı olan Kuzeyboru, Sultan Ligi karşılaşmaları için takıma duyulan inancı güçlendirmeye devam ediyor.
Bordo siyahlı takım PTT ile oynadığı maçta ilk seti 25-23 alırken, ikinci setin başlamasıyla birlikte oyun ritmi hız kazandı. Maçın ikinci setini 25-21 skoru ile sonlandıran Kuzeyboru’da ikinci sette öne çıkan isimler Tuğba Şenoğlu ve Sarah Parsons oldu. Şenoğlu ve Parsons, block out sayıları ile ikinci sette takıma önemli katkılar sağladı. İkinci sette, set sayısını alan isim ise ace sayısı ile yine Tuğba Şenoğlu oldu.
2-0’lık skor ile maçın avantajlı tarafı olan Kuzeyboru, üçüncü seti 25-23 skoru ile tamamladı. Kuzeyboru, bu skor ile maçı 3-0’lık set sonucu ile kazandı. Aksaray’ı temsilen mücadele eden Kuzeyboru, PTT’ye karşı set vermeden maçın galip gelen tarafı oldu.
Yeni sezonda yenilenen oyuncu kadrosu ile ilk maçını kazanan Kuzeyboru, AXA Sigorta Türkiye Kupası kapsamında bir sonraki maçını 2 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te Nilüfer Belediyespor ile oynayacak. 2 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te oynanacak olan Nilüfer Belediyespor karşılaşması TRT Spor Yıldız Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

Haber: Ağustos Gerçe