Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her şey son maça kaldı: Aksaray 1989 Spor, Türkiye 2. Ligi Yarı Finalinde Büyük Mücadele Verecek!

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye 2.

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye 2. Ligi Yarı Final Kadınlar Voleybol müsabakalarında öne çıkan Aksaray 1989 Spor, Pazar günkü kritik maçla birlikte Türkiye birinci ligine yükselme hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Eskişehir’de gerçekleşen Türkiye 2. Ligi Yarı Final Kadınlar Voleybol müsabakaları heyecanı doruğa çıkarttı. Liderlik performansıyla dikkat çeken Aksaray 1989 Spor, bu pazar günü Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi spor salonunda gerçekleşecek kritik mücadelede, Manavgat Belediye Spor’u mağlup etmesi durumunda Türkiye birinci ligine yükselme adına finallere adını yazdıracak.

Aksaray 1989 Spor, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 13. Grubunu lider tamamlayarak playoff maçlarına yükselmiş ve çeyrek finali de lider tamamlayarak yarı finale çıkma başarısı göstermişti. Yarı finalde ilk maçta İzmir Beta Spor’u 3-0 mağlup eden takım, ikinci maçta ise Türkiye liglerinin güçlü takımı Eczacıbaşı’na karşı zorlu bir mücadele vermişti.

Yarı finalde yer alan dört takım arasında puan durumu oldukça çekişmeli. Eczacıbaşı, Aksaray 1989 Spor, Manavgat Belediye Spor ve Beta Spor takımları üçer puanla son maçlarını bekliyorlar. Pazar günü Aksaray 1989 Spor ile Manavgat Belediye Spor, Eczacıbaşı ile İzmir Beta Spor karşı karşıya gelecekler. Kazanan takımlar finallere yükselecek.

Aksaray 1989 Spor’un başarıyla çıkabileceği bu müsabakada, takımın taraftarları ve sporseverler büyük bir heyecanla maçın sonucunu bekliyor. Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi spor salonunda saat 11:00’de başlayacak mücadele, Türk voleybolu için önemli bir adımın atılacağı bir karşılaşma olacak.

Yarı finalin ilk iki maçında:

Eczacıbaşıspor 1- Manavgat Belediyespor-3

İzmir Bateapsor 0- Aksaray 1989 Spor- 3

Manavgat Belediyespor 1- İzmir Betaspor-3

Aksaray 1989 Spor- Eczacıbaşıspor-3 sonuçları aldılar. Dört takımında üçer puanı bulunuyor.

Pazar günün programı ise şöyle:

Aksaray 1989 Spor- Manavgat Belediyespor

Eczacbaşıspor- İzmir Betaspor

Karşılamalarını kazanan takım adına kadınlar Voleybol 2.liginde final grubuna adını yazdıracak. Aksaray 1989 Spor kadın voleybol takımına yarı finalin son maçında başarılar diliyoruz.

Aksaray 1989 Spor kulüp Başkanı Ferit Gemici, takımına güvendiğini belirterek, adını final grubuna yazdıracak takımın Aksaray 1989 Spor olması için sahada oyuncularının, kenarda teknik heyetin ve tribünde bizlerin ve Aksaray’da taraftarlarımızın ve hemşehrileirmizin destek ve duaları ile çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. Haber: Ağustos GERÇE