Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araç sahipleri dikkat!

koronavirüs salgının etkisinin artmasınedeniyle ulaştırma bakanlığı, aracının muayene süresi gelenlere

koronavirüs salgının etkisinin artmasınedeniyle ulaştırma bakanlığı, aracının muayene süresi gelenlere 3 ay daha süretanıdı.

korona virüs salgınınedeniyle ulaştırma ve altyapı bakanlığı, bugünden itibaren araç muayeneleriniyaptıramayanlara 3 aylık ek süre tanıdı. korona virüs tüm dünyadaetkisini artırarak devam ediyor. salgın nedeniyle sokağa çıkılması tavsiyeedilmezken hayatı kolaylaştıracak adımlar hükümet tarafından atılıyor.

motorlutaşıta sahip olan ve aracının muayene süresi gelenler için ulaştırma bakanlığıresmi gazete’de yayımladığı yönetmelikte değişikliğe gitti.

korona virüspandemisi nedeniyle muayene süresi gelen ve yaptıramayanlar için üç aylık süretanındı. Üç aylık sürenin sonunda 45 gün içinde araç muayenesinin yaptırılmasışartı getirildi. bu süre gerektiği takdirde bakanlıkça uzatılabilecek.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Koçpınar köyünde su kuyusunu temizlemek için giren 4 kardeşten
Sıradaki Haber Aksaray’da 4 kardeş girdikleri kuyuda zehirlenerek mahsur kaldı!