Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın tıkanan can damarına yol açtı

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin öncelikleri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda önemli bir altyapı çalışmasını hayata geçiriyor.

Başkan Dinçer, yoğun kullanılan OSB yolunda başlatılan yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, “Şehrimizin can damarı sayılan OSB Yolu’nda gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla, hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Fabrikalarda çalışan işçilerimiz başta olmak üzere tüm sürücülerin seyahatleri daha rahat hale gelecek.” dedi.

Yol genişletme ve asfalt çalışmalarının bölgedeki ihtiyaçları karşılamak adına titizlikle planlandığını belirten Başkan Dinçer, “Tamamlandığında, OSB Yolu’ndaki bu iyileştirmelerin şehrimize olumlu bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve konforu için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölgede yaşayan ve çalışan vatandaşların ulaşım konusundaki sorunlarının önemli ölçüde giderileceği ve şehre modern bir altyapı kazandırılacağı vurgulandı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, açıklamalarını “Aksaray’ımıza hayırlı olsun” dilekleriyle tamamladı. Haber; Avni Kuru