Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Vurgun Yaptığı iddia edilen Şirket Sahibi Vurgun Yapmadım İşimin Başındayım dedi.

Aksaray’da bir Şirket 200

Aksaray’da bir Şirket 200 Milyon Liralık Vurgun mu yaptı iflas mı etti haberimize istinaden Şirket sahibi gazetemizi arayarak tüm iddialara cevap verdi.

Aksaray’da bir şirket 200 milyon TL’ye yakın vurgun yapıp iflas kararımı aldı iddialarına yönelik haberimize istinaden; Aksaray’da otomobil ve emlak sektörü üzerine hizmet veren şirket sahibi Ersin C. Hakkında yapılan tüm haberlerin gerçeği yansıtmadığını iddia ederek herkesin borcunu ödemeye çalıştığını piyasaya borcunun 200 milyon değil 40 milyon olduğunu ifade etti.

Edinilen bilgiye göre; Ersin C., isimli şahıs Aksaray ve civarında ev, araba ve arsa satma vaadiyle yaklaşık 100 kişiden 150-200 milyon TL civarında para ve evrak alıp piyasayı dolandırdığı iddia edilmişti.  Bunun üstüne bilindiği üzere Ersin C. Adlı şahıs sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; herkesten özür dileyerek şirketinin iflas ettiğini duyurmuş ve şehirden ayrıldığını belirterek bir paylaşımda bulunmuştu.

Ersin C. Adlı şahıs sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımda; Hepinizden özür dilerim kimseye zarar vermek istemedim. Şirket durumumuz çok fazla mal kırdırıp zarar gösterdiği için bu ay olan ödemeleri karşılayamamaktadır. Devam edip mal alıp satıp ödememizi yapabilirdik. Ama daha fazla piyasaya zarar vermek istemedik ve bunun için iflas kararı almış bulunmaktayız dedi.  Ersin C. Adlı şahıs paylaşımının devamında; Gerekli tüm ödemelerimiz bir süre gecikecektir.30.04.2023 tarihli tüm çeklerimiz nakit sıkıntımız yüzünden yazılacaktır. Karşılıklı olan alacaklarımızı çek ve nakit alamadık ve gerçekten sıkıntıya girmiş bulunmaktayız.  Kapıdaki tüm arabalarımız yerlerine iade edilmiştir. Şirketimiz üzerine satışı olan araçlarımız ve gayrimenkullerimiz bulunmaktadır. İcra yolu ile alma imkânınız vardır. Sizler hala mal vermeye çalışırken biz size daha fazla zarar vermeyi istemeyip şehirden ayrılma kararı aldık. Fazla süre olmadan geri dönüp tüm borçlarımızı kapatacağız. Bugün bizi yargılamayın, Aksaray’da geçmişi batak binlerce insan dolu, bu piyasa içinde canlı kalmak zaten mucizeydi. Özür dileriz. Ersin Can Emlak Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. diyerek son vermişti.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama üzerine Aksaray’da bazı vatandaşlar mağdur olduklarını iddia ederek gazetemizi ziyaret ederek iddialarda bulunmuş ve mağdur olduklarını ifade etmişti. Yaptığımız haber üzerine bahse konu şirket sahibi gazetemizi arayarak tüm iddialara ve haberlere cevap verdi.

Şirket sahibi Ersin C. yaptığı açıklamada; Şirket olarak zor günler geçiriyoruz. Bir ekonomik sıkıntı içerisindeyiz herkese borcumu ödemeye çalışıyorum. İşlerimizin başındayız. Herkesin borcunu ödemeye çalışacağım. Haberlerde yansıtıldığı gibi ben hiç kimseyi dolandırmadım tüm bu iddialar asılsızdır.  Daha önce ismi belirtilmemiş ve haber içerisinde bazı iddialarda bulunan araç alım satımından bahseden şahısla hiçbir bağlantım yok kendisi ile hiçbir ticaretim olmadı diyerek cevap verdi.

Haber Avni Kuru