Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da korkunç kaza; 1 kişi hayatını kaybetti 5 yaşındaki çocuk yaralı!

  Aksaray’da korkunç kazada

 

Aksaray’da korkunç kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

Olay; Aksaray Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kavşağında meydana geldi.

Aksaray TOKİ kavşağında meydana gelen kazada motosiklet otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet hurdaya dönerken 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay; Bugün öğleden sonra Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kavşağında meydana geldi. TOKİ kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan 68 DE 305 plakalı motosiklet sürücüsü Muharrem Tunç (22), Aksaray Merkezden Cumhuriyet Mahallesi TOKİ istikametine doğru seyreden Ferhat O. idaresindeki 68 AAU 059 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrulurken araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ferhat O. (5) çocuk yaralandı. Kazada motosiklet hurdaya döndü.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar kazayı 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbarın alınmasıyla olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilirken yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastaneye sevk edilen motosiklet sürücüsü Muharrem Tunç (22) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Hastanede ailesi sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz