Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İnşaat Sektöründe 600 Milyonluk Vurgun

Aksaray, emlak ve inşaat

Aksaray, emlak ve inşaat sektöründe büyük bir olaya sahne oldu. İddialara göre; Şehirde faaliyet gösteren tanınmış bir inşaat firması sahibi R.G.600 milyonluk bir vurgun iddiasıyla gündeme oturdu. Ancak, gerçekler henüz aydınlatılmadığından iflas mı yoksa büyük bir vurgun mu olduğu netlik kazanmamış durumda.

Gazetemize ulaşan bilgilere göre, şehirde tanınmış olan bu inşaat sektörü temsilcisi, 600 milyonluk serveti ile ilgili anlaşılmaz bir duruma düşmüş durumda. Bazı kaynaklar, bu büyük servetin yakınlarının üstüne devredildiğini iddia ederken, bazıları ise iflasın gerçekleştiğini öne sürüyor.Polis tarafından şüpheli inşaat sahibi aranıyor.

Durumun mağdur ettiği yüzlerce vatandaş da araştırma yapılıyor. Alacaklılar  burada yakınlarının kapısını çalsada alacaklarını alamadığı ifade ediliyor. Kimin ne kadar zarara uğradığı henüz tam olarak belirlenmemiş olsa da, yetkililer olayı titizlikle inceliyor.

Gazetemiz, bu önemli ve karmaşık olayı detaylı bir şekilde takip ediyor ve gerçekleri araştırmaya devam ediyor. Okurlarımıza güvenilir ve objektif haber sunma sorumluluğumuzun bilincinde olarak gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Gelişmeler ve ayrıntıları detaylı haberimizi sizlerle paylaşacağız. Haber; Avni Kuru