Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bu mahallerde elektrik kesilecek!

MEDAŞ Aksaray’ın merkezinde, elektrik

MEDAŞ Aksaray’ın merkezinde, elektrik kullanıcılarını etkileyecek bir programlı kesinti duyuruldu.

MEDAŞ Aksaray-1 İşletmesi tarafından yapılan duyuruya göre, elektrik kesintisi 22 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek. Kesintinin başlangıç saati 14:00 olarak belirtilirken, bitiş saati 17:00 olarak planlanmıştır.

Bu programlı kesinti, Bağlıkaya Belde, Yenimahalle Mahallesi, Sağlık-KümeEvleri, Bulhasan-KümeEvleri, 10. Sokak, 11. Sokak, 12. Sokak, 15. Sokak, 21. Sokak, 22. Sokak, 29. Sokak, 42. Sokak, 44. Sokak, 51. Sokak, 6. Sokak, 7. Sokak, Ortaköy Bulvarı, Sağlık Belde, Yenimahalle Mahallesi 20 Nolu Sokak, ve Yenimahalle Mahallesi 13 Bulvarı gibi birçok bölgeyi etkileyecek.

Elektrik kesintisinin nedeni ise “Küçük Ek Tesis Çalışması” olarak belirtiliyor. Yetkililer, çalışmaların programlanan süreden erken tamamlanması durumunda elektriğin önce verilebileceğini bildiriyor.

Elektrik kesintisinden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların hazırlıklı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önemleri konusunda yetkililer uyarırken, kesinti süresince acil durumlar için gerekli önlemleri almak da faydalı olacaktır açıklaması ilede dikkat çekerek vatandaşlara bilgilendirme yapıldı. Haber; Avni Kuru