Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi o gencin alnından öptü!

Aksaray Müftülüğü tarafından düzenlenen

Aksaray Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid i Nebi kutlama töreninde Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu hafızlık yarışmasında Türkiye 2.si seçilen Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu 7 sınıf öğrencisi Ahmet Asaf Sever’i önce yanağından sonrada alnından öperek tebrik etti başarılar diledi.

 

Ahmet Asaf Sever’i aldığı bu tebrik karşında heyecanlanarak teşekkür ederken Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile kısa bir sohbet etti.

Aksaray Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi kutlama töreninde konuşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu; Mevlid-i Nebî haftamız kutlu olsun tebrik ediyorum.Evet dostlar Peygamberimizin doğum haftası hepimiz inşallah bu haftayı eda edeceğiz gereğini yapacağız.

Bizim en önemli hedefimiz değerli dostlar Camilerimiz, imamlarımız, din görevlilerimiz, okutmanlarımız temel amaç insanımızı dinimiz adına sadık kılmak, samimi olmak çok kıymetli ve çok değerli bütün görev o.O zaman ne yapmamız gerekiyor. Evet doğum haftası peygamberimizin, ana hedef bu haftadan kendimize ayar çıkarmak, kendimizi ayar etmek ve sürekli aramızdaki diyaloğu sıcak tutmak, dinamik tutmak işin başı bu, din samimiyettir.

Önce insan olmak gerekiyor, daha sonra müslüman olmak gerekiyor. Müslümanın özünde zaten insan olmak gerekiyor. Önce aile çocukların yetişmesi değerlerimizi öğrenmesi çok önemli dedi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu İslam dini sadece namaz kılmak ve diğer ibadetleri yapmak değildir. Dinimiz insanın en ücrasına değinen medeni ilişkilerimizi düzenleyen bir dindir diyerek Mevlid- i Nebi haftasını kutladı. Haber; Avni Kuru