Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi muhtarlara ne dedi?

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Güvenlik Toplantısı’na katılarak kentteki muhtarlarla bir araya geldi.

Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, Vali Kumbuzoğlu, güvenlik ve kamu düzeni konularını masaya yatırarak, muhtarların görüşlerini dinledi.

Vali Kumbuzoğlu, toplantıda yaptığı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı ile iş birliği içerisinde, kentimizin güvenliği ve halkımızın huzuru için stratejik adımlar atacağız. Devletimizin imkanlarıyla Aksaray’a yönelik hizmetleri muhtarlarımızla birlikte planlayarak hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, güvenlik tedbirleri, suçla mücadele, trafik düzenlemeleri ve genel kamu düzeni konularında alınacak tedbirler üzerinde detaylı bir şekilde konuşuldu. Aksaray’da yaşayan vatandaşların güvenliği ve memnuniyetini artırmak adına yapılan bu toplantının ardından, Vali Kumbuzoğlu’nun liderliğindeki birlik ve iş birliği ile kente yönelik güvenlik önlemleri güçlendirilecek. Haber; Avni Kuru