Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Elektriğe Veda; Büyük kesintiler başlıyor!

Aksaray’ın bazı mahalle ve

Aksaray’ın bazı mahalle ve köylerinde elektrik kesilecek.

MEDAŞ Aksaray’da elektrik kesintisi duyurusu yaptı.

Aksaray’ın elektrik ihtiyacını karşılayan MEDAŞ, işletmesi planlı bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi uygulamak için duyuru yaptı.

MEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, kesinti 09.11.2023 tarihinde 10:00 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kesintiden etkilenecek bölge, Aksaray/Merkez ile Tacın Mahallesi 99 Caddesi olarak belirlendi.

Ayrıca, MEDAŞ başka bir kesinti daha planlanmış durumda. 10.11.2023 tarihinde 13:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan bu kesinti, Aksaray/Merkez, Darihüyük Köyü, Ulukişlatolu Köyü, Yeşilova Beldesi, Köseli Mahallesi, Koçlar Sokak, Kurtuluş Caddesi, Mezarlık Küme Evleri, Molla Sokak, Hürriyet Caddesi, 183. Sokak Sokak, 198. Sokak Sokak, 609. Sokak Sokak, 108. Sokak Sokak, 2. Sokak Sokak, 117. Sokak Sokak, Bilinmeyen 17 Sokak Sokak, 196. Sokak Sokak, Bilinmeyen 35 Sokak Sokak, Bilinmeyen 27 Sokak Sokak, Bilinmeyen 102 Sokak Sokak, Bilinmeyen 19 Sokak sokaklarına etki edecek.

MEDAŞ yetkilileri, bu kesintilerin elektrik şebekesi bakım çalışmalarının güvenli bir şekilde tamamlanabilmesi için planlandığını ve çalışmaların erken bitmesi halinde elektriğin önceden verilebileceğini belirtti.

Elektrik kesintisi süresince bölgede yaşayan vatandaşlar ve işletmeler, gerekli önlemleri alarak kesintiden en az etkilenmesi konusunda uyarıldı. Haber; Ağustos Gerçe