Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray dünyanın ikinci büyük vadisini ayaklar altına alıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer liderliğinde hayata geçirilen Ihlara Vadisi Cam Teras ve Kafeterya projesi, adeta göz kamaştırıyor. Başkan Dinçer, projenin 12 metre uzunluğu ve yerden 150 metre yüksekliği ile dünyanın en büyük 2. vadisini ziyaretçilerin ayakları altına sermeye hazırlandıklarını açıkladı.

Projenin hızla ilerlediğini belirten Başkan Dinçer, “Doğası ve manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyecek projemiz, tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat sürecinde emek sarf eden tüm işçilerimize kolaylıklar diliyorum. Rabbim en kısa sürede tamamlanıp Aksaray’ımıza kazandırmayı nasip etsin” dedi.

Aksaraylıların ve doğa severlerin heyecanla beklediği bu proje, şehre turistik anlamda önemli bir katkı sağlayacak. Ihlara Vadisi’nin eşsiz güzellikleri, cam terasın muazzam manzarasıyla buluşacak. Başkan Dinçer’in liderliğindeki belediye, şehre yeni bir çekim merkezi kazandırarak bölgenin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Aksaray’ın turizm haritasında yeni ve unutulmaz bir sayfa açılmaya hazırlanıyor. Doğa ile iç içe, modern bir mimari anlayışla hayata geçirilen bu önemli proje, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Haber;Avni Kuru