Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un onbiri belli oldu

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un birazdan saat 16.30’da başlayacağı Türkiye 2.ligi Kırmızı grubuna ait 3’ncü hafta müsabakasında siyah- beyazlı takımımızın ilk onbiri belli oldu.

68 Aksaray Belediyespor geçen haftaya nazaran bu hafta sakatlanıp 12’nci dakika da oyundan çıkan Atamer Bilgin’in yerine Doğan Ateş ile sahaya çıkacak.

68 Aksaray Belediyespor, Belediye Derincespor karşısında kalede Emre Satılmış, sağ bek te Uğur Aygören, Stoperlerde Emrah taysi, ve Oğuzhan Açıl, sol bek te Osman Bayrak, orta alanda Abdussamed Karnucu, Doğan Ateş, Fatih Somuncu ve Efe Niyazi Kurtulmuş forvette ise Alpay Aldemir ve Ali Küçik onbiri ile başlayacak.

Siyah- beyazlı takımımızda yedeklerde ise   Ogün Karakaya, Yasin Abdioğlu, Hakan Özkan, Bedirhan Özyurt, Recep Türköz, Erol Zöngör, Şahin Fıstıkçı, Ercan Yazıcı, Serkan Gürses ve Cihan Aydın kenarda bekleyecek.

Belediye Derincespor ise sahaya, Hüseyin Yılmaz, Canberk Özdemir, Alpay çelebi, Erman Bulucu, Alaattin Hamza Ok, Tuğkan Kamışoğlu, Erdi Can Şehit, Hüseyin Karabey, Okan Baydemir, Mehmet Akyüz ve Apğeren Pak onbiri ile sakaya çıkacak.

Karşılaşma Belediye Derincespor stadında oynanacak.

Karşılaşmayı Y. Adnan Kendirciler, Burak Gültek ve H. Reşit Güngör hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Nokta televizyonu ve Nokta Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haber: Ağustos GERÇE