Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

125 ÇİFTÇİ SERTİFİKALARINI ALDILAR

aksaray tarım ve orman

aksaray tarım ve orman müdürlüğü, İl milli eğitimmüdürlüğü ve aksaray ticaret borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen vetoplamda 125 çiftçiye 368 saatlik eğitim sonunda kaz ve Ördek yetiştiriciliği sertifikasıverildi. 

sertifika dağıtım programında konuşan aksarayticaret borsası başkanı hamit Özkök “sertifikalarınız ile aksaray’ımızdaüretime katkı yapacağınıza canı gönülden inanıyorum, sertifikalarınızın dolaptadeğil de faaliyette olması dileğimle teşekkür ediyorum ama esas teşekkürü sayınvalimize ediyorum. geldiği günden bu güne kadar tarım ve hayvancılık ile ilgiliher projeye katılarak destek oldular” dedi.

aksaray valisi ali mantı; “Üreterek ülkeye en büyükhizmeti yapmış oluruz. bu gün eğitimini alarak bu işe emeğini koyan ve emeğigeçenlere özellikle üreticilere teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

sertifika törenine aksaray valisi ali mantı, aksaraybaro başkanı ramazan erhan toprak, vali yardımcısı Şahin bayhan, aksarayÜniversitesi rektör yardımcısı prof. dr. hacı murat yılmaz, İl Özel İdaresigenel sekreteri ramazan altundağ, aksaray defterdarı uğur arslan, aksarayticaret borsası başkanı hamit Özkök, aksaray ziraat odası başkanı emin koçak, kurummüdürleri ve çiftçiler katıldı.

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin
Sıradaki Haber Aksaray Ziraat Odası Başkanı’ndan Flaş Çıkış: Enflasyon %75, Fiyat Artışı %3! Bu Gülünç!